2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366579966]نه حدود ۴۰ ۴۲ سه تومان میشه چه خبره ۷۰ تومن گرم پنج و دویست دیگه[/QUOTEسود 7 درصد چ ...

زنجیر اجرتش بیشتر از ۷ درصده ولی ۷۰ میلیون هم نمی‌شه ۷۰ میلیون خیلی زیاده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ن عزیزم حدودا ۵۰ تومن شد

خب دیگه 

زیر ۵۰ میشه حالا احتمالاً مال شما رو سود زیاد حساب کرده که انقدر شده دور و ور ۴۵ ۶ تومن باید بشه حدوداً 

نه ۷۰ میلیون

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ب شوهرم گفتم گوشواره گفت ن این خوبه

اگه برای سرمایه‌گذاری می‌خواستی باید النگو می‌خریدی النگو اجرتش ۷ درصده از زنجیر خیلی کمتره الان اگه فاکتور دم دستت هستش نگاه کن ببین اجرتشو چند درصد برات محاسبه کرده اجرتشو چند درصد زده

خب دیگه زیر ۵۰ میشه حالا احتمالاً مال شما رو سود زیاد حساب کرده که انقدر شده دور و ور ۴۵ ۶ تومن باید ...

من ک نگفتم ۷۰ میلیون گفتم حدوا ۵۰ تومن ۴۸ یا ۴۷ تومن شد کاغذخریدش توماشینه شوهرمه

خب دیگه زیر ۵۰ میشه حالا احتمالاً مال شما رو سود زیاد حساب کرده که انقدر شده دور و ور ۴۵ ۶ تومن باید ...

من ک نگفتم ۷۰ میلیون گفتم حدوا ۵۰ تومن ۴۸ یا ۴۷ تومن شد کاغذخریدش توماشینه شوهرمه

می‌دونم منم نگفتم شما گفتی ۷۰ تومن برای اون خانم گفتم