2777
2789

با اینک مشکل خاصی ندارم ولی داعم تو استرسم لذتی نمیبرم از زندگی همسرم خوبه راضیم ازش زندگی خوبی هم داریم‌ ولی کافیه کوچیکترین مشکلی پیش بیاد انگار دنیا میریزه تو سرم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبلا استرس داشتم ولی الان تو این سن به این نتیجه رسیدم هیچ چیز دائمی نیست و هیچ چیزی ارزش اینو نداره با استرس به خودم آسیب بزنم هرچی قراره بشه با استرس من جلوش گرفته نمیشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منم قبلا استرس داشتم ولی الان تو این سن به این نتیجه رسیدم هیچ چیز دائمی نیست و هیچ چیزی ارزش اینو ن ...

منم ی مدت این فکر رو میکنم ولی دوباره فکر میکنم به اشتباهاتم ،به اینکه ضعیف هستم و چرا و چرا و استرس میگیرم

منم ی مدت این فکر رو میکنم ولی دوباره فکر میکنم به اشتباهاتم ،به اینکه ضعیف هستم و چرا و چرا و استرس ...

همه اشتباه داشتن نه اولیشی نه آخری اگه اشتباه نبود چطور به پختگی میرسیدیم؟ بیخیال دنیا ارزش نداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

وقتی مشکلات بزرگی دارم به  مشکلات کوچیکه اصلا فکر نمی کنم 

می خوای هر موقع ضعیف شدی یاد من بیوفت  اون موقع دیگه مشکلی نداری 

فیبرومیالژی دارم.  دو قطبی دارم.  همزمان پسرمم بیش فعاله. مامانمم پارانوئید  و منی که اصلا  زندگی نمیکنم عملا 

درررررد تمام تنم و درگیر کرده نمی تونم جسمم بکشم. بی اختیاری مدفوع هم سر این مریضیم گرفتم بعد این وسط میرم تو فاز افسردگی فکر خودکشی دارم بعد یاد پسرم میوفتم و می گم باید ادامه بدم  با درد جسمی و روحی زیاااد مامانم این وسط مباد فقط از بقیه میگه 

و این چرخه ی زندگی منه هر روز 

همه اشتباه داشتن نه اولیشی نه آخری اگه اشتباه نبود چطور به پختگی میرسیدیم؟ بیخیال دنیا ارزش نداره

اشتباهی که خیلی بد شد و نمیشه جبران کرد چی ،و عواقب بدی داشت  خیلی 

اشتباهی که خیلی بد شد و نمیشه جبران کرد چی ،و عواقب بدی داشت خیلی

میشه برگشت عقب و درستش کرد؟ خب اگه نشه و کاری ازت بر نیاد رو فقط بپذیر و درس بگیر شک نکن باید اون روزها رو میگذرونی حالا چطور باهاش برخورد کنی موردی که خودت باید انتخاب کنی میخوای خودخوری کنی یا ازش درس بگیری و دیگه تکرار نکنی؟