2777
2789
عنوان

همکلاسی داداشم همش فامیلی داداشمو مسخره میکنه شورشو در اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
به خود بچه اگر بگی باز همه چیز سر شما خراب میشه. این چیزا رو فقط باید به مدیر یا معاون بگید که رفعش ...

نمیگن بهش خب درد منم همینه ک نمیگن

کم کم داداشم اعتماد به نفسشو از دست میده

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا داداشت رو تشویق به دعوا و بحث و اینا نکن دقیقا بالعکس و باید بهش یاد بدی خودش از حق خودش ...

خب اعصاب داداشمو خورد کرده پسری مفنگی بی تربیت

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

برو. ولی با ناظم و مدیر بحث نکن داد نزن که طرفت بگیرن یواشکی دور از چشمه اونا اول به بچه برین بعد بب ...

حله👩‍🦯بلایی سرش بیارم تا اخر عمرش فراموش نکنه و با یاد اوریش بغض کنه. کار به جونش دارم

حله👩‍🦯بلایی سرش بیارم تا اخر عمرش فراموش نکنه و با یاد اوریش بغض کنه. کار به جونش دارم

فقط نزنیا مدرک میشه با حرف برین بگو کاری نکن تا اموزش و پرورش بکشونمت ها   به ناظم هم بگو هی هر روز فامیلی مسخره میکنه هی اذیت میکنه.  من میگم عیب نداره بچه هستن نرم وقت ناظم بگیرم سرش شلوغه اخر دیگه مجبور شدم بیارم 

میگم به داداشت باید بدی از خودش دفاع کنه بعدم نهایت با معلمش صحبت کن یا مدیر و معاون مدرسه

عزیزم منم گفتم باباش ب مدیر پول میده پسرش مدرسه بمونه ،چرا باید حقو بدن ب داداش من

خب گفتم ک هیشه میندازه گردن داداش من

فقط نزنیا مدرک میشه با حرف برین بگو کاری نکن تا اموزش و پرورش بکشونمت ها به ناظم هم بگو هی هر روز ...

ن بابا میدونم کتک نمیزنم ، با زبون اتیشش میزنم

عزیزم منم گفتم باباش ب مدیر پول میده پسرش مدرسه بمونه ،چرا باید حقو بدن ب داداش منخب گفتم ک هیشه مین ...

چی بگم والا

فقط مراقب باش بیشتر از این برای خودت اعصاب خوردی درست نکنی

و دعوا کردن با زورگیرای داداشت عادت نشه😅چون باید بتونه خودش دفاع کنه ...دوسال دیگه میره دبیرستان از این مدل بچه ها زیادن اگه مظلوم باشه نتونه کاری بکنه راحت اذیتش میکنن

لطفا برام دعا کنید🌱💗

به خود بچه اصلا نگوبرو به مدیر مدرسه بگو، اول به معلم بعد به مدیراگه درست نشد برو اداره شکایت جفتشون ...

کار با بچه هم دارم

چی بگم والافقط مراقب باش بیشتر از این برای خودت اعصاب خوردی درست نکنیو دعوا کردن با زورگیرای داداشت ...

اره میدونم عخشم

کار با بچه هم دارم

ببین این بچه س ، تربیتش اینشکلی بوده مطمئن باش از رحم مادر اینجوری نبوده

ممکنه بری باهاش حرف بزنی لج کنه با داداشت بدتر بشه

چون گویا بچه ی خودخواهی هم هست

یه حقیقتی هم ک باید بپذیری اینه ک تو مسئول تربیبت اون نیستی

واسه ی همین برو پیش کادر مدرسه چون وظیفه اوناست ک عدالت رو اجرا کنن اگ به وظیفشون عمل نکردن حتما برو ازشون شکایت کنن و مدرسه داداشت رو هم عوض کن