2777
2789
عنوان

واای توروخدا یکی ک‌مشاوره تحصیلیه بیادد😭گیر کردممم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام نور سخت نیس ثبت نام کن شاید قبول شدی نشدی هم فعلا بخون برا کنکورتا اول مهر

ن من دیپلم تجربی دارم معدلمم ۱۸و نیمه

میخام واسه ترم بهمن ادبیات پیام نور ثبت نام کنم

اما میترسم چون رشتم تجربیه قبول نشم،اخه اولویت پذیرش پیام نور ت این رشته با انسانیاس،اگه بعدا جا خالی بود تجربیا رو بر میدارن

میخام ببینم کسی با دیپلم تجربی تونسته رشته های انسانی پیام نور رو بیاره؟؟

🥲نه علاقه ندارم دلم میخاد رو خودم‌کار کنم‌ و ب خودم برسم

پس وقتی علاقه نداری برو دنبال علاقت عزیزم

اینکه میخوای رو خودت کار کنی باید اینو درنظر داشته باشی که درس خوندنم کار کردن رو خودته. کار کردن رو دانشت رو آینده شغلیت

ن من دیپلم تجربی دارم معدلمم ۱۸و نیمهمیخام واسه ترم بهمن ادبیات پیام نور ثبت نام کنماما میترسم چون ر ...

پیام نور 

به معدل هم هست 

معدلت بالاس شانس خوبی داری

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

عجب این چ حرفایی زدین دیگه 

همه تو مسیر کنکور ی جا خسته میشن می‌خوان بیخیال بشن 

ولی اونی موفق میشه که به این افکار اعتنایی نکنه 

رتبه پارسالت چند شد 

امسال تا اینجا چطور پیشرفتی ؟؟ 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

هدفت چیه؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.