من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واااای نمیدونم چرا فکر میکنین شوهر کنین به همه آرزوهاتون میرسین والا بلا خونه شوهر خبری نیس جز نوکری وبشور بساب و بله چشم گفتن ..حالا فکر میکنی شوهر کنی براخودت ملکه میشی نخیر این خبرا نیس.اونایی هم که عشق وعاشقایاشونا بهتون میگن اولشه بعده یمدت همه چی عادی میشه...والا ما رو زود شوهر دادن و درگیره کاروخونه وبچه داری کردن هیچی از جوونیمون نفهمیدیم...بشین درست رو بخون چارصباحی دیگه دعاشو به جونه همین مامانت میکنی
هر دوش با هم گاهی خسته روحی میشم فکرم مشغول میشه فکرای زیادی شایدم بی خودی
اقتضای سنته تغییرات هورمونیه این کلافگیات .این که همه بدن اذیت میکنن چون تو حساس شدی عزیزم دو سه سال دیگه خوب میشی نه شما مشکل داری نه خانواده.همه هم همینطورن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
هر دوش با هم گاهی خسته روحی میشم فکرم مشغول میشه فکرای زیادی شایدم بی خودی
اقتضای سنته تغییرات هورمونیه این کلافگیات .این که همه بدن اذیت میکنن چون تو حساس شدی عزیزم دو سه سال دیگه خوب میشی نه شما مشکل داری نه خانواده.همه هم همینطورن