2777
2789
چند گرفتن ؟ بعد از چند روز که مشکوک به ایذر بودی رفتید

تو چندروز چیزی نشون نمیده . باید ی‌شش ماهی بگذره بعد  یعنی‌اولش هیییچ علایمی نداره ک بگی‌ شک دارم. و ختی تا دوسال یابیشترم علایم نداره

parasoo1989@

من بخاطر ازمایش بارداری تا حالا دو سه بار دادم!

دلیل نداره رفتار پر خطر نداشته باشی ایدز بگیری!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم رابطه محافظت نشده داشتی دوسال پیش،؟

منم حدودا یک و نیم سال پیش یه ارتباط واژنی با یکی داشتم البته منی داخل نریخت..کوتاهم بود زمان رابطه و دهانی هم ارتباطی نداشتم منظورم س کس دهانی..ولی همش ذهنم درگیره

من چند روز پیش بیرون بودم حس کردم یکی از پشت بهم سوزن فرو کرد یه لحظه بود بعدش همش افتادم به فکر از ...

بذا چند ماه بگذره بعد تست بده خیالت راحت بشه

ولی کاش همون لحظه برمی گشتی ببینی کی بود و چیکار کرد

اما نترس ایشالله چیزی نیست فکر و خیال آدمو دیوونه میکنه فعلا بش فکر نکن

کجا رایگان دادیمن دو سال پیش یک میلیون دادم الان میخوام مجدد اچ پی وی بدم ولی انقدر گرونه نمیتونم بد ...

برو مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرتون

من هم تست رپید هم خون دادم،رایگان

عزیزدلم رابطه محافظت نشده داشتی دوسال پیش،؟منم حدودا یک و نیم سال پیش یه ارتباط واژنی با یکی داشتم ا ...

من جدا شدم بخاطر همین خوره افتاد به جونم که نکنه بیمارم

داشتم دیوونه میشدم از استرس 

ولی سک..س محافظت نشده به هر حال خطرات خودشو داره،همچین رابطه دهانی حتی ترشحات بزاق اگه زخم باز تو دهان هر دو طرف باشه ممکنه انتقال بده بیماری رو

ایشالله که طوری نیست برا اینکه خیالت راحت بشه تست بده