2777
2789

از رو دو خط تاپیکی که خودت نوشتی یه حرفایی میزنن یه قضاوت‌هایی می‌کنن که اونایی اعوذبالله انگار خدان انگار علم غیب دارن اینقدر مسائل بی‌ربط رو میان با قطعیت میگن و تهمت میزنن

نمونه‌اش عمدی فلان کارو کردی یا خودت خواستی اینجوری شه!

یکی نیست بگه آخه تو بهتر میدونی اون آدم چی می‌خواسته؟ از رو دو خط تاپیک و اونم پشت گوشی؟ یا خود اون آدم بهتر میدونه قصد و نیتش چی بوده؟

وای یه بار هم یکی یه تهمت بدی بهم زد بد دلمو سوزوند همونجا گفتم خدا خودش جوابشو بده همون لحظه‌ها دیدم یه تاپیک مشابه موضوع تاپیکم رو داره من رفتم مشابه همون تهمت رو بهش زدم گفتم اگه تو میگی من فلان و بهمانم خودتم اینی آی دلم خنک شد

کاش از قوه‌ی تخیلشون تو جاهای مفیدی استفاده کنن جای تهمت زدن به این و اون و بقیه رو آزار دادن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نی نی سایته دگ

چون نی‌نی‌سایته که دلیل نمیشه به راحتی تهمت بزنن توهین کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هزار تا تاپیک زدم گفتم برا بدست اوردن سلامتیم دعا کنید یک خانومی گفت تو مریض نیستی و دروغ میگی 😐😐😐

به سایت عجایب خوش آمدید 😐❤ بعدم من نیومدم اینجا با کسی بحث کنم عقده هات سر خودت خالی کن 😁 

عزیزم اینجا همه جور آدمی وجود داره...از من به شما نصیحت مسائل زندگیت که مهمه رو اینجا بازگو نکن...چون هر شکلی بگی باز هستن کسانی که حرفی بزنن حالت بدتر بشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*