2777
2789
عنوان

سرما خوردگی و نوزاد

72 بازدید | 10 پست

سلام خسته نباشید 

به نظر شما اگه مادر سرما بخوره ،بچه زیر ۶ ماه سرما می خوره از مادرش یا نه 

آخه یک هفته پیش چرک خشک کن بنا به دلایلی خیلی خوردم و الان می ترسم بخورم برای بچه بد باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چیزی بخوری داخل شیرت میره باید با پزشک مشورت کنی 

و اینکه قبل شیردهی بچه دستات رو ضد عفونی کن و ماسک بزن بچه رو هرگز نبوس ان شاءالله مریض نشه اما اگه دور از جون هم بیمار شد ارامشت رو حفظ کن و بازم داروهایی که میخوری و بچه هم شیر میخوره خودش راه درمان نینی کوچولوته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ماسک بزن وقتی شیر میدی . قبل شیردهی دستا و سینتو بشور 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بله بچه دوماهه من از من گرفت مراقب باشید از ماسک استفاده کنید مرتب دستتون رو بشورید

خیلی می ترسم  

همون چرک خشک کن رو بخورم بهتره تا این که بچم بگیره 

جدیدا هم مریضی اومده ریه بچه رو درگیر می کنه 

خیلی می ترسم همون چرک خشک کن رو بخورم بهتره تا این که بچم بگیره جدیدا هم مریضی اومده ریه بچه رو درگ ...

با سوپ و میوه و مواد طبیعی خودتون‌رو خوب کنید اگه مراقب باشید فک نکنم بگیره