2777
2789
عنوان

همچین مردی به درد زندگی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

الان دیگه عقد کردن نقطه سیاه نیست، یکی در میون داریم که تو عقد جدا شدن، اگه چشمت دنبال یکی بهتره جدا نشو وای اگه واقعا دوستش نداری جدا شو . تو زندگیت بلاتکلیف نباش و از روی ترس هم تصمبم نگیر 

الان دیگه عقد کردن نقطه سیاه نیست، یکی در میون داریم که تو عقد جدا شدن، اگه چشمت دنبال یکی بهتره جدا ...

کسی مد نظرم نیست که بگم دنبال کسی هستم ... ولی با توجه به خانواده ای که دارم یه روزی مجبور میشم ازدواج کنم 

من روانم نابود شده چشمم ترسیده کلا از مرد جماعت ...

نمیدونم چیکار کنم

اصلا نشاط از دست رفتم و چطوری برگردونم 

اصلا از کجا بفهمم تصمیم درست چیه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیادی اهل گریه و ناله نیستی؟

من دیدم مردهایی که اهل توجه و محبت هستن اما انقدر خانمشون زیادروی میکنه که خسته میشن و گریه و ناراحتی خانم براشون عادی میشه

اگر اینجوری نیست با یه مشاور خوب مشورت کن

زیادی اهل گریه و ناله نیستی؟من دیدم مردهایی که اهل توجه و محبت هستن اما انقدر خانمشون زیادروی میکنه ...

اهل گریه نه زیاد 

ولی ناراحتی ... این مدت اینقدر سرد بود اینقدر رفتارهاش قلبمو شکست که هرروز شکسته تر شدم 

ادمیازدم نمیتونم سردی ببینم و شاد باشم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣