2777
2789

یکی از فامیلای ما یه خانوم بود که دست به سیاه و سفید نمی زد. تو مهمونی ها مثل ملکه می نشست یه گوشه و بقیه جلوش خم و راست میشدن (خودشم خیلی خیلی کم مهمونی میداد). هیچ وقت خیرش به بقیه نمی رسید اما همیشه برای بقیه زحمت داشت و متوقع بود.

فقط یه پسر داره

الان اون پسر ازدواج کرده و تو سوئیت طبقه بالای خونه پدرمادرش زندگی میکنه. خورد و خوراکشون با همه اما عروسه یه دونه فنجون جا بجا نمیکنه. ظرف نمیشوره غذا نمیپزه سفره جمع نمیکنه هیچ کاری نمیکنه. مادرشوهره همه این کارا رو میکنه. پسرش هم هیچی به زنش نمیگه

من کارما رو در رابطه این خانوم و عروسش دیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه حرفایی به یه نفر زدم که خیلی بهم نزدیک بود دلش شکست و اون موقع فک میکردم حق با منه بعدا یه نفر همون حرفا رو به خودم زد از طرف کسی که خیلی دوسش داشتم بدترین چیزارو شنیدم و دو سال سرش افسردگی گرفتم عیننا هرچی به اون گغتم و قضاوت کردم پشتش گفتم دنیا منو به همونجا رسوند که هیچوقت فکرش نمیکردم هیچوقت به اون آدم نگفتم که من دارم تاوان کارای بدی که در حقت کردم پس میدم ولی خودش دید و فکر کنم فهمید 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

واقعا😅

منم یه زنعمو دارم نزاشت منو پسرعموم رابطمون خوب بشه،کاری کرد که یه نیم نگاهم بهم نمیندازه و بهم میگه تو خانوادت بدبخت بیچارست و ما خانواده آبرو داری هستیم،امبدپارم کارما جوابشو بده،مبکه من می‌خوام به دختر خانمها دارد برا پسرم بگیرم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

یبار زنداداشم آبروم و برده بود با افترا 

یروز صبح گفتم اگه خدا وجود داری بهم نشونه بده 

شبش همون چیزی که به من افترا زده بود و خودش واقعی با دستای خودش اجرا کرده بود و کارشون حتی داشت به طلاق می‌کشید 

من چند سال پیش دوازده سیزده سالم بود رو یکی کراش زدم و به زن داداشم گفتم اونم به داداشم گفت خواهر کوچیکت ک خیلی دوسش داری خرابه و ..کلی تهمت زد و داداشم حالش ازم بهم خورد و کلی کتک خوردم و بعدش زن داداشم دستش رو شد که با دوس داداشم رابطه داره اونم رابطه ..

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

یه دوستی دارم که همکارمم هست یه بار یه تهمت خیلی زشتی به دختردائی مجردم که سنش بالاست زد گف تو فلان کوچه با پسری لب تو لب دیدم . در حالیکه دختردائیمو میشناسم میدونم دختر خیلی مومنیه ولی چون دختردائی بزرگترم قبلا زنداداش این دوستم بود و طلاق گرفته از لجش همچین تهمتی به دختردائی کوچیکم زد

گذشت ...تا یه روزی یکی از همکارامون که با این دوستم لجه پاپوش براش دوخت و به حراست گف این خانم رو فلان جا با آقای فلانی دیدم که همدیگه رو میبوسیدن😮 در حالیکه این دوستم اصلا و ابدا اهل اینجور کارا نیست . خلاصه چندین سال درگیر این تهمت الکی بود چقدر پیشم گریه میکرد و طرف رو ناله و نفرین میکرد ولی من خجالت کشیدم بگم این جواب همون تهمتیه که به دختردائیم زدی . جالبیش اینه که دختردائیم اصلا از این تهمت خبر نداره