2777
2789
عنوان

پختن کیک در قابلمه

68 بازدید | 9 پست

بچه ها  امروز میخوام واسه اولین بار رو شعله گاز کیک درست کنم (همیشه تو فر میپختم)

ولی نمیدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم 

شعله کم باشه یا زیاد 

روش دم کنی بذارم یا نه ..

و اینکه شعله پخش کن هم ندارم ☹️

مینی کیک میخوام بپزم

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

نصف قابلمه اب بریز بزار جوش بیاد بعد اروم ظرف کیک رو بزار توش دم کنی هم بزار

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کاریه خب الانم تو فر بذار برنامه کوکپد هم دستور کاملش هست

نه نمیشه واقعا 

یعنی شرایطش مهیا نیست اگه بود قطعا با همون فر میپختم 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

نصف قابلمه اب بریز بزار جوش بیاد بعد اروم ظرف کیک رو بزار توش دم کنی هم بزار

آها ممنون👌💎

آها ممنون👌💎

مواظب باش اب زیاد نریزی ک با قل خوردن اب تو کیک بره عزیزم تا ۱۵ دقیقه اول درب قابلمه رو نگیر😘😘😘نوش جونت بشه عزیز دل

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
مواظب باش اب زیاد نریزی ک با قل خوردن اب تو کیک بره عزیزم تا ۱۵ دقیقه اول درب قابلمه رو نگیر😘😘😘نو ...

چشم عزیزم 💞بازم ممنون ❤😍😘

من  همیشه تو قابلمه درست میکنم یکم کفش روغن بریز بعدم یکم ارد تا نچسبه ودمی نمیذارم فقط سوراخ در قابلمه رو با یکم نون نرم له شده می‌بندم .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من همیشه تو قابلمه درست میکنم یکم کفش روغن بریز بعدم یکم ارد تا نچسبه ودمی نمیذارم فقط سوراخ در قاب ...

آها ممنون عزیزم