2777
2789
عنوان

قلیون کشا

68 بازدید | 14 پست

سلام 

قلیونم شیشه ای و از وقتی که خریدم همش تنباکو ادامس نعنا میکشیدم الان اگه انار بخرم خراب میشه ؟

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

سریشو‌ بشور خشکش کن

بعد بزن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سریشو‌ بشور خشکش کنبعد بزن

اونجا که ذغال میزارم ؟

ادامس نعنا بهتره یا انار ؟ 

من خیلی وارد نیستم😁

اونجا که ذغال میزارم ؟ادامس نعنا بهتره یا انار ؟ من خیلی وارد نیستم😁

اره اونجایی ک تنباکو میریزیو رو بشور خشک کن تنباکو جدید بزن

من دوسیب میکشم معمولا

آدامس نعنا بهتره بنظرم‌

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره اونجایی ک تنباکو میریزیو رو بشور خشک کن تنباکو جدید بزنمن دوسیب میکشم معمولاآدامس نعنا بهتره بنظ ...

دوسیب سرگیجه نمیگیری؟

دوسیب سرگیجه نمیگیری؟

نه عادت کردم