2777
2789
عنوان

وایی امروز اسممو یادم رفته بووود

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دبیرستانی؟حالا خوبه امتحان نهایی نمیخواد اسم بنویسی وگرنه دهنت سرویس میشد😐🤣🤣من یه تو کلاس بودم یک ...

اره

واقعا خداروشکر😂😂

اسم دوست که خیلی عادیه،من به همه دوستام میگم دختره

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
منم همین به ذهنم رسید😂😂😂

بیچاره مراقبا چی فک کردن🥴😁

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

من اسم خوذمو فراموش نکردم اما مثلاا یجا میرن همش اون طرف و ب اسم کسی ک قبلا خیلیی صداش کردم صدا میزنم مثلا دخترخالم اسمش کوثره همش بهش میگفتم سپیده 😂😂(سپیده جاریمه ک چون تو ی ساختمونیم خیلیی باهم حرف میزنیم)دیگه عادتمه حالا از پیش دخترخالم برگردم همش یمدت بقیه رو ب اسم اون صدا میزنم😫😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
من اسم خوذمو فراموش نکردم اما مثلاا یجا میرن همش اون طرف و ب اسم کسی ک قبلا خیلیی صداش کردم صدا میزن ...

من همه دوستامو صدا میزنم دختره😂😂اینجوری دیگه قاطی نمیشه،همشون یکیه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
وییی دقیقا دل خودمم برا خودم میسوزه

اشکالی نداره عزیزم منم یروز تو مغازه بودم رمز کارتو یادم نمیومد بعدش زنگ زدم از مامانم پرسیدم مامان رمز کارتم چیه گفت تاریخ تولدت بود دیگه مغازه داره پشماش ریخ آخه کی تاریخ تولدشو یادش می‌ره🥴

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️