2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه مهم نیس فقط میخوام بدونم یه مرد میتونه انقدر نیاز جنسیش رو سرکوب کنه ؟

حتما با هاش حرف بزن از خودش بشنو چی باعث این شده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببخشید ی سوال برای اطلاعات خودم میخام بدونم یعنی اصلا تا حالا سعی نکرده حتی نزدیکتون بشه؟

دخول نه یعنی شب عروسی بدون پیشنوازی خواست انجام بده نشد چون بدنم اماده نبود

دخول نه یعنی شب عروسی بدون پیشنوازی خواست انجام بده نشد چون بدنم اماده نبود

عجبا خب ۴ سال وقت داشته توی این مدت چرا اینکارو نکرده !!!! حتما ی مشکلی بوده و هست

عزیزم حتما از ی مشاور کمک بگیر انشالله خدا کمکت کنه شرایط بدی داری

عجبا خب ۴ سال وقت داشته توی این مدت چرا اینکارو نکرده !!!! حتما ی مشکلی بوده و هستعزیزم حتما از ی مش ...

ممنونم ازتون ، نمیدونم که ای کاش برام روشن بشه مشکل از کجاست واقعا روحم خستس

عزیزم من دوباره تاپیکتو خوندم با این چیزایی ک گفتی بنظر من همسرت فوق العاده سردمزاجه و میلی ب زن ندا ...

نمیدونم گلم شاید همینطوریه که شما میگین ، اگه وقت داشتی به تاپیکهای قبلیمم سر بزن نظرتو دوس دارم درمورد اونا هم‌بدونم