2777
2789
عنوان

شوهرم برای یه زنه غذا لقمه گرفت کاری که برای من تاحالا نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما با چه جراتی خانوادگی با دوست دختر دوست همسرتون میرید بیرون؟ طرف نمیذاره دوستش، دوست پسرش ر ...

همه‌ی دوستای همسر من متاهل هستن بار ها بهش گفتم رفت و آمد کنیم دوستی نداریم ، همیشه مخالفت کرده که نمی‌خوام اونا تورو ببینن با اینکه همه سالمن

زندگیتون مثل زندگی عموی منه

همینجوری بی چهارچوب و هرکی به هرکی...

آدم با دوست مجرد شوهر و دوست دخترش رفت و آمد نمیکنه. اگه میخوای خیانت نبینی(چون شوهرت ظاهرا کمبود توجه و خودشیرینی مزمن داره) پای این دوستا رو از زندگیتون قطع کن

زن عموی من هیچی براش مهم نیست باهمدیگه استخر مختلط هم میرن ولی این طرز زندگی نیست از نظر من

همه‌ی دوستای همسر من متاهل هستن بار ها بهش گفتم رفت و آمد کنیم دوستی نداریم ، همیشه مخالفت کرده که ن ...

بهترین کاره به خدا، وضع خیلی بد شده، نمیگم توی خونه فسیل هم بشیم ولی چه زندگی ها که به خاطر این رفت و امدها به باد رفته.

من بودم به شوهر دختره میگفتم دلم از غذات خاست یه لقمه بده😐

مردا باید مث خودشون باهاشون رفتار کنی  بلاخره استاتر باید ی حرکتی میزد اونجا ک متاسفانه ساکت موند

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من از همه بیشتر از خودت لجم گرفت یعنی هیچی میل نداشتی یا رودرواسی داری این کارا چیه می کنی معلوم خودتم یه مشکلایی داری ببخشید،اونا رفتن رستوران تو نشستی بروبر نکاه کردی عوض این که شیشلیک سفارش بدی حداقل نوشیدنی گرم ابمیوه ای چیزی سفارش میدادی شوهرتم یه نمونه مرد خودشیرین و رو اعصاب

این خیییییلیییی مهمه اسی بیا جواب بده

با توجه به عضویت جدید و نوع تاپیک زدن حس میکنم موضوع الکیه ...

یه چی گفت و رفت ...به قول دوستمون بقیه کاربرا دارن تاپیک رو میچرخونن :))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........