2777
2789
عنوان

❌درمان اگزما❌

23 بازدید | 3 پست

سلام ...اول بگم ک درسته تازه واردم ولی خواننده خاموش بودم و دیدم خیلیا از اگزما رنج میبرن گفتم ی کمکی کرده باشم و فقط بخاطر این جریان اومدم سایت 

بچم تقریبا ۲ یا ۳ سالش بود درگیر اگزما شد خییییلی دکتر بردمش گفتن درمان قطعی نداره همش داروی ترکیبی و شامپو و صابون بهش دادن بچم به آب حساسیت داشت  تا حمومش میدادم کل پاهاش دون دون قرمز میزد (اول ک اگزما گرفت فقط ی ذره انگشتای پاش درگیر بودن کم کم با وجود دارو و اینا بازم اگزما رشد کرد رسید تا رون هاش )دیگه واقعا میترسیدم حمومش بدم بدتر میشد خب سرتونو ب درد نیارم تو طب سنتی ی درمان پیدا کردم البته یکی از دوستان ی کلیپ تو اینستا دید و بم گفت منم گفتم بزار امتحان کنم شاید نتیجه گرفتم 

موقعه خواب بچم منظورم فقط شبا ک میخواست بخابه ۲ قطره روغن زیتون (روغن زیتون درمانی نه خوراکی) رو نافش میریختم و با چسب کاغذی روشو میچسبوندم ک تکون خورد سرازیر نشه حدودا ۱۰شب  هرشب میذاشتم براش صبحش نافشو میشستم (دیگه داروهاشو قط کردم چون میخاستم نتیجه کارو ببینم ک روغن زیتون جواب میده یا نه)خب خداروشکر کاملا ازبین رفت الان ک ۵ سالشه هییییچی از اثار اگزما دیگه نیست 

ببخشید طولانی شد اما خواستم یجا کل مطلب بگم ک معطل نشید(البته دوستم گفته ک طرف گفته برای انواع بیماریهای پوستی این جواب میده حتی حساسیت پوستی صدف)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان

اگر کسی اینجا مشکل اگزما یا پسوریازیس داره 

من میتونم بهش کمک کنم

من خودم 10سال درگیر اگزما بودم، خارش های شدید، سوزش، خشکی پوست، حتی گاهی بقدری میخارید که زخم میشد و خون میومد

کلی دکتر رفتم هزینه کردم ولی هیچ فرقی نکردم

تا اینکه با یه محصول خفن آشنا شدم

که بعده سه ماه اگزما شدید دستم کامل از بین رفت 

پس اگه توهم مث من این مشکلو داری بهم پیام یده تا کمکت کنم

عکس قبل و بعد دستمم میزارم

این پیام تبلیغی نیست

منم درد تورو کشیدم، بهم اعتماد کن، دستت بزار تو دستم و بزار از این بیماری عذاب آور نجاتت بدم