2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب آرزو ها چیه

شب آرزوها و لیله الرغائب 1403 چه روزی و چند شنبه است؟

ماه رجب ماه پربرکت و با فضیلتی است که در آن مناسبت های مختلفی وجود دارد. لیله الرغائب یا شب آرزوها اولین شب جمعه ماه رجب است، شبی است که در آن بندگان خداوند با رو آوردن به بارگاه خدا و خشوع در برابر بزرگی خدا، آرزوها و خواسته های خود را بیان می کنند و درهای رحمت الهی به سوی زمینیان گشوده می شود.

در ادامه این بخش از نمناک تاریخ دقیق شب آرزوها 1403، لیله الرغائب 2025، تاریخ قمری شب آرزوها و... را قرار داده ایم، با دانستن تاریخ شب لیله الرغائب، به درگاه خدا دعا کن و آرزوهایت را بخواه تا ان شاءالله شامل لطف خداوند قرار گیری.

شب آرزوها چیست؟

شب آرزوها یا لیله الرغائب اولین شب جمعه ماه رجب (اولین پنجشنبه شب رجب) است که اعمال، دعا، نماز، ارزش و فضیلت‌های بسیاری دارد.

شب لیله الرغائب چه شبی است؟

شب آرزوها یا لیله الرغائب شبی است که بندگان خداوند دست به دعا برداشته واین شب برای خواستن آرزوها و بهترین‌ها است. در شب آرزوها فرشتگان از آسمان به زمین خاکی سرازیر می‌شوند و پیغامبر نیت‌های پاک بندگان خداوند هستند و درهای رحمت الهی به سوی زمینیان گشوده شده است.

اعمال شب لیله الرغائب در مفاتیح

مفاتیح الجنان کتابی است که توسط عباس قمی عالِم شیعه جمع‌آوری و تدوین شده‌ ودر آن مجموعه‌ای از دعاها، مناجات‌، زیارات، اعمال مخصوص ایام سال و ماه و روزها ذکر گردیده است.

در مفاتیح الجنان اعمالی برای ماه رجب و شب آرزوها و لیله الرغائب ذکر شده که برای دانستن این اعمال و برای مشاهده کامل آن، روی نوشته زیر عکس کلیک می کنید.

لیله الرغایب فرداشب شب ولادت  امام محمدباقر علیه السلام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

لیله الرغایب فرداشب شب ولادت امام محمدباقر علیه السلام

به اولین شب جمعه ماه رجب میگن لیله الرغائب 

ک امسال مصادف شده با اول رجب

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اره فردا باشه بهتره آخه همه استوری واتساب گذاشت امشبمن میخام شمع بگیرم

فرداشب اولین روز ماه رجب میشه شیش میشه روز دوم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شب ارزوها دیگه چیه?یکی توضیح بده

فرداشب هست 

• دعای فرج و سلامتی امام زمان عجل الله
  • طلب هدایت و گام نهادن در راه مستقیم
  • پذیرش توبه و مطیع امر خدا بودن را طلب کنیم
  • دنیا و آخرت نیکو را طلب کنیم
  • تقاضای بخشش از خداوند و رهایی از آتش جهنم
  • طلب عاقبتِ نیک
همسایه کریمه اهل بیت ع.

اولین شب جمعه ی ماه رجب شب لیله الرقائب یا هموندشب آرزوهاست.

شب تولد امام محمد باقر و شب زیارتی ارباب بی کفن امام حسبن علیه السلام.

دوستان اگه با تمرکز و توجه کامل اعمالش رو انجام بدید احتمال رسیدن به آرزوهاتون ۹۰ درصده . اون ۱۰ درصدم میذارم برای تقدیر و قسمت .

خودم تجربه کردم که با اطمینان میگم بهتون. 

سعی کنید فردا رو اگه تونستید حتما روزه بگیرید و بعد افطار و مابین نماززمغرب و عشا هم نمازی که مخصوص این شب هست با ذکرهای قبل و بعدس بدون کم و زیاد حتما بخونید . یکم طولانی هست اما بینهایت ارزشش رو داره‌ . التماس دعا از همتون . برای سلامتی پسر منم دعا کنید لطفا🙏🏼

شب ارزوها دیگه چیه?یکی توضیح بده

فرداشب هست 

• دعای فرج و سلامتی امام زمان عجل الله
  • طلب هدایت و گام نهادن در راه مستقیم
  • پذیرش توبه و مطیع امر خدا بودن را طلب کنیم
  • دنیا و آخرت نیکو را طلب کنیم
  • تقاضای بخشش از خداوند و رهایی از آتش جهنم
  • طلب عاقبتِ نیک
همسایه کریمه اهل بیت ع.