2777
2789
عنوان

با عشق چهار سالم کات کردم

113 بازدید | 17 پست

بچه ها تایپیک قبلیو یادتونه این روند یهووخیم شد و همون شب کات کردم وبلاکش کردم نباید اینجوری تموم می شد ولی انجامش دادم واقعا دارم عذاب میکشم و قلبم درد میکنه ولی فکر کنم اون اصلا یادش نمیاد

یکم بهم روحیه بدین بهتر بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتونو محدود نکنید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتونو محدود نکنید....خدا همه ی ما رو در ک ...

خب الانم با ترکش دارم روانی میشم فرقی نداره بنظرم ادم عاشق میشه انگار یه تیکه وجودش که همه خوشحالیا و ذوق کردناس تو اون هست حالا با نبودش فکر کن چی میشه

اون تورو دوست داشت؟

میگفت که.. موقعی که رفتم قبلش خیلی اسیب دیدم بلاکش کرده بودم از چند جا دیگه پیام داد دوبار زنگ زد و من با گفتن دلمو شکستی دیگه نمیتونم فقط ج دادم و حرفش این بود اگ بلاک کردی پس با کی دیگه ای و هرجور خودت صلاح میدونی تموم شد