2777
2789

خیلی زیاد چون هم خودم رو به جایگاه خوبی رسوند و هم به واسطه درس و قرارگرفتن تو محیط های مناسب ازدواج بسیار خوبی کردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به واسطه درس شغل دارم

به واسطه شغل استقلال دارم

به واسطه استقلال خیلی چیزای دیگه دارم

من تا دکتری خوندم اگه عقل الانم رو داشتم با همون کارشناسی می رفتم سر کار نیاز نبود انقدر ادامه تحصیل بدم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بستگی داره به شغلی که آدم مد نظرش هست

مثلا خیلی از کارای هنری، کسایی که تو کار بیزینس هستن در حد دیپلم کافی هست واسشون تحصیلات

واسه مهندسا تا کارشناسی کافیه مگه علاقه شخصی شون باشه به ادامه تحصیل

ولی مثلا روانشناسا و پزشکا باید تا مقاطع بالاتر درس بخونن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
توهین نیست حقیقتهولی بیسوادی بیشعوری میاره

من خودمم خدا شاهده تحصیل کرده ام و کم تو تحصیل قانع نمیشم اصلا اما برخودم اجازه نمیدم ب بقیه توهین کنم و قضاوت کنم 

اما خب مام بهتره بگید ک تحصیلات جایگاه اجتماعی رو بالا تر میبره 🌱

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
شما توی جامعه نگاه کن هر کس شغل خوب داره از درس خواندن داره

بله ولی بعضی ها هم من میشناسم که درسشون خوب نبوده اصلا با پول باباشون مهاجرت کردن دارن یه کشور دیگه دندانپزشکی میخونن یا آزاد رفتن مهندسی شغل خانوادگیشون بوده آزاد رفتن مهندسی زیاد هم درس نخوندن مهاجرت کردن یا حقوق آزاد خوندن هنر یاد گرفتن ورزش خیاطی مزون زدن کلی پولدار تر از اونایی که درس خوندن یه کارمند ساده هستن شدن و زندگیشون خیلی بهتره

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

بله ولی بعضی ها هم من میشناسم که درسشون خوب نبوده اصلا با پول باباشون مهاجرت کردن دارن یه کشور دیگه ...

آرایشگر و مدل شدن شوهر خوب خونه و زندگی خوب دارن

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

بله ولی بعضی ها هم من میشناسم که درسشون خوب نبوده اصلا با پول باباشون مهاجرت کردن دارن یه کشور دیگه ...

حالا مگر پدر شما پولداره . کسی که به کشور دیگه دندانپزشکی بخونه بالاخره باید درس بخونه و به این راحتی نیست