2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرم تو دوران عقد همسرم که میومد اخم میکرد و محل نمیزاشت بهش 

چون مخالف ازدواجمون بود و با اصرار و دعوا راضیش کردم برا ازدواجم 

اما بعد از عقد که اومدیم خونه خودمون بابام خیلی تغییر کرد و از این رو به اون رو شد و فهمید شوهرم خوبه به قول خودش چشم و دل پاکه (کلا سه ماه عقد بودیم و بابام فقط تو اون سه ماه اینطور بود ) الان روز به روز بهتر از قبل میشه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

در مورد اصل مشکل دوست ندارم حرف بزنم ولی ایراد از همسرم نبود و ماجرا چیز دیگه بود . کلی بخوام بگم یکی پشت سرش حرفی زده بود که به مرور خانواده من باورشون شده بود و ول نمیکردن . دیگه دیدم همسرم که بیگناهه و در ازاره از حرفاشون . اونا هم درست نمیشن یه مدت طولانی فقط خودم میرفتم دیدن خانواده ام . توی تایمی که همسرم سر کار بود . اونم از کار که میخواست بره  خونه میومد دنبالم میرفتیم خونه . البته همونم واسه خودم خیلی سخت بود چون ماجراها ادامه داشت ولی گذشت بالاخره الان همه چیز ارومه شکر خدا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خانواده من با همسرم هیچ مشکلی ندارن یعنی اونقدر بی آزاران با هیچ کس مشکلی ندارن...

ولی خانواده همسرم جز خودشون با همه مشکل دارن...

زمانی که ازدواج کردیم مادرشوهرم به همسرم یاد داده بود به خانواده همسرت و همسرت رو نده از اول هر طور رفتار کنی باید تا /اخر ادامه بدی

اوایل همسرم خیلی بی ادب بود مثلا میومد خونه مون مستقیم می رفت اتاق من ادب نداشت بره طبقه پایین با خانواده ام احوالپرسی کنی

تلفن و تبریک و ... هم هیچی

یه مدت گذشت خودش خوش قلبی خانواده ام رو دید و آدم شد الان یاد گرفته احترام به بزرگتر رو....

در مقابل خانواده همسرم در راسشون مادرشوهرم از روز خواستگاری تا همین الان سوهان روح و روان من بوده... بی شرمترین و آشغال ترین و بی شعورترین آدم روی زمین هست که تو عمر 39 ساله ام دیدمش

نماینده شیطان روی زمینه...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

خانواده من با همسرم هیچ مشکلی ندارن یعنی اونقدر بی آزاران با هیچ کس مشکلی ندارن...ولی خانواده همسرم ...

خانواده منم مشکلی نداشتند اما خاله ام اینقدر بد همسرم رو گفت که مشکل دار شدند 

طفلک همسرم آزارش به یه مورچه هم نمیرسه