2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام چطوری؟کوردا با تجزیه مشکلی ندارنشما مشکل داریلابد برا همینه ک اسی انقد پافشاری داره رو حرفشنمید ...

بعیده همه کردهای با غیرت چنین نظری داشته باشن 

حتما کرد عاقل هم بین شماها وجود داره که بدونه با تجزیه و جدا شدن چه لقمه راحتی برای دشمنانش میشه . دشمنانی که مدام با تبلیغات به آتش تفرقه و تجزیه طلبی میدمن.

دشمنانی که بدترین و پست ترین موجودات بشر هستن و بعد از تسلط بر کردها به هیچ کدوم تون رحم نخواهند کرد .

من خیال کردم الکی واقعا شمال کوردتبعیدی دارن؟؟؟کدوم قسمتشه

اینقدر که با مازندرانی ها حشر و نشر داشتیم نسل ما کمتر کوردی یادگرفتن چون شهر ما که اصلا همه مازندرانی هستن باز غرب استان بهتره اینجا همه همسایه و محل مازنی و ترک هستن ازدواج ها هم غیر کورد شده 

اینقدر دوست دارم کوردی یاد بگیرم تو دلم مونده

یسیریا مریضن متاسفانهغافل از اینکه خودمون کوردا تو نوشتارمون اصلا نمینویسم( کرد) فقط کورد رو ب کار م ...

اهمیت ندین بزارین هرجور دوس دارن فکر کنن

#بزرگی نمیبینم جز الله