2777
2789
عزیزم حالا فشار نخور چیزی نشده که نفس عمیق بکشاینجا سایت عمومیه منم هر وقت دلم بخواد نظر بدم شما مشک ...

عزیزم پستاتونو خوندم میدونم سر چیه موضوع

ما کاری ب درست بودن یا نبودنش نداریم ب جای کرد میگیم کورد

ب ت چ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااااام اومدممم

ئەوە من و تۆ بۆ وا لە هەمو شوێنێکین😂

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
عزیزم حالا فشار نخور چیزی نشده که نفس عمیق بکشاینجا سایت عمومیه منم هر وقت دلم بخواد نظر بدم شما مشک ...

نادون تویی ک وقتی بهت میگن برو بیرون از تاپیک کر شدی و نمیری

در ضمن تا بیشتر ب شخصیتت پی نبردم لطفا راتوکج کن 

نبینمت

عی داد

بتانکوووووژم،بۆ بە ڕێنوسی کوردی نانوسن هااااااا؟؟؟🤨😑😑😑

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
عزیزم پستاتونو خوندم میدونم سر چیه موضوعما کاری ب درست بودن یا نبودنش نداریم ب جای کرد میگیم کورد

عزیزم خب نکته اینه این چیزی که شما میگید تو این چند ساله دقت کردی چه قدر بیشتر باب شده؟نه فقط کورد بلکه تورک گفتنم باب شده . اصلا بعضیا نمیدونن چه فرقی داره همین جوری میگن درحالیکه کسایی اینو باب کردن که تجزیه طلب هستن و اهداف تجزبه طلبانه دارن

من واقعا هیچ جوره با این کنار نمیام اینجا ایرانه کسی حق نداره حرفی از تجزیه بزنه

حالا اگه کسی مثل اسی یا بقیه بچه مچه ها نمیدونن معنی اصلیش چیه نباید رو ندانستنشون اینقدر پا فشاری کنن و ندونسته تو جبهه دشمن بازی کنن

حرف من اینه

اگه کسی میگفت تورک من باز همینو میگفتم وگرنه که مشکلی با کردا من ندارم که

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
نادون تویی ک وقتی بهت میگن برو بیرون از تاپیک کر شدی و نمیریدر ضمن تا بیشتر ب شخصیتت پی نبردم لطفا ر ...

نفس عمیق بکش عزیزم چیزی نشده که

فقط یکی پیدا شده داره چیزی که نمیدونی رو بهت میگه. این قدر در مقابل فهمیدن مقاومت نکن گلم😊چون بیشتر ضایع میشی

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
عزیزم خب نکته اینه این چیزی که شما میگید تو این چند ساله دقت کردی چه قدر بیشتر باب شده؟نه فقط کورد ب ...

سلام چطوری؟

کوردا با تجزیه مشکلی ندارن

شما مشکل داری

لابد برا همینه ک اسی انقد پافشاری داره رو حرفش

نمیدونم البته شاید دلیل دیگه ای هم داره

ولی  احتمال زیاد همین موضوع هستش دلیل پافشاری اسی

کوردا میخواستن یه کشور جدا برا خودشون داشته باشن

کاربری دوم