2777
2789
سلام چطوری؟کوردا با تجزیه مشکلی ندارنشما مشکل داریلابد برا همینه ک اسی انقد پافشاری داره رو حرفشنمید ...

دقیقا به خاطر اینه منم پافشاری میکنم رو حرفم

تا وقتی ما تو این کشور باشیم خبری از تجزیه نیست دوست عزیز

بیخود میکنه هر کی حرفی از تجزیه میزنه اینجا ایرانه با همین مردم و استان هاش

البته یه اقلیتی از کرد ها هستن که دنبال تجزیه طلبین که به کوری چشمشون هیچ کاری نمیتونن بکنن

شما هم بیشتر از این اگه درباره تجزیه طلبی صحت کنی نی نی ارو تگ میکنم و ممکنه کاربریت بره رو هوا

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

اسی من که دارم میرم و نوتیف شمارم اگه ببینم اصلا چک نمیکنم و جواب نمیدم چون مشخصه سطح ادب خانوادگیو تربیتت چه طوره

سطح استدلالت هم که معلومه چه قدر در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی ولی از من به تو نصیحت قبل حرف زدن کمی فکر کن به جایی برنمیخوره حرص و جوش زیادیم نزن چون فرقی نداره به حالت

شب خوش

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من که دارم میرم و نوتیف شمارم اگه ببینم اصلا چک نمیکنم و جواب نمیدم چون مشخصه سطح ادب خانوادگیو ...

فقط ببند و گم شو 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
نه نمیشه جواب ندیمجواب ندیم فک میکنه کیههههههههلابد راس میگه ک کسی جوابشو نمیده

دەجار گوزارشم دا سەر کامنتی نی نی یار خوانکا شتێ کا،

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
سللللام منم کوردمااجازه هست بیام؟

گیااان وەخێر بی