2777
2789
عنوان

میکاپ کارم مشتری زیاد ندارم چقدر باید صبر کنم🤕دارم ناامید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 87 پست
دختر منم رفته میکاپ کارش عالیه ولی مشتری نیست البته اینم چند ماهیه که شروع کرده باید صبور باشی طول م ...

ای جان🥹مامان منم میگه صبر کن خیلی زوده فعلا 

دختر شما چند وقته رفته؟شما چقدر هزینه کردین؟

ای جان🥹مامان منم میگه صبر کن خیلی زوده فعلا دختر شما چند وقته رفته؟شما چقدر هزینه کردین؟

ولا دختر منم تو محرم رفت کلاس الان دو سه ماهه منتظر مشتری حدود ۸۰ میلیون  شما چی چقد هزینه کردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولا دختر منم تو محرم رفت کلاس الان دو سه ماهه منتظر مشتری حدود ۸۰ میلیون شما چی چقد هزینه کردی

پس دقیقا مثل من منم مرداد رفتم من نه تا الان حدودا ۶۰خورده ای هزینه کردم 

۱۸ تومن اموزشم شد ۳۰ تومن متریال ولی خب از اون موقع خیلی چیزا خریدم باز کرمپودر اینا 

توی آچاره ثبت نام کن خیلی اونجا مشتری بیشتره هرجا که فکر میکنی میتونی تبلیغ کن حتی بگو مدل میگیرم

والا مدل خیلی گرفتم مشتریم دارم نه که بگم اصلا ندارم حتی کارم انقد خوبه ارایشگره یدونه بهم عروس نامزدی داد ولی خب من یکم عجولم 

پس دقیقا مثل من منم مرداد رفتم من نه تا الان حدودا ۶۰خورده ای هزینه کردم ۱۸ تومن اموزشم شد ۳۰ تومن م ...

اره مواد خوب بخوای بگیری خیلی گرونه فک کنم حالا حالاها باید هزینه کنی دختر من مدل برا نمونه کار زده چنتایی هر کدوم یه تومن یکو خورده ای هزینه داشته

شهرستانمون کوچیکه

همون شهرستان کوچیک هم‌تو دیوار تبلیغ کن . با قیمت مناسب 

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
اره مواد خوب بخوای بگیری خیلی گرونه فک کنم حالا حالاها باید هزینه کنی دختر من مدل برا نمونه کار زده ...

اره بابااا بخوای کارات خوب دربیاد باید با مواد خوب کار کنی ولی خب از اینورم ارایشگاها درصد توب نمیدن علنا سرت کلاه میزارن 

دختر شما میره ارایشگاه یا نه؟کلا چیکار میکنه الان