2777
2789
عنوان

شوهرم رو دارن میبرن زندان بخاطر بدهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه کی این دوره زمونه ۲۰۰ تومن قرض میده

ن خب 200یجا کسی نداره بده ک..مثلا ده تومن ازین بیست تومن از اون بالاخره انسانیت هس هنوز اگهداشته باشن میدن..نمیدونم خواهری برادری برادرشوهری..حالا سند نمیتونن بدن پولم ندارن کمو بیش کمکشون کنن

خدا بزرگه انشاالله درست میشه😔

امیدوارم 🥲 طلا هم ندارم من اصلا طلا دوست ندارم برا همین نخریدم تا حالا اگر داشتم می‌فروختیم مشکلمون حل بشه

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

امیدوارم 🥲 طلا هم ندارم من اصلا طلا دوست ندارم برا همین نخریدم تا حالا اگر داشتم می‌فروختیم مشکلمون ...

خرید طلا دوست داشتنی نیست که یه جور سرمایه گذاریه

چرا نخریدی!

کلی از مشکلات اقتصادی زندگیم با خرید و فروش طلا حل شد 

خرید طلا همیشه در هر صورتی سود داره

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

به چه امید قرض بگیرم وقتی نمیتونه پس بده فقط بیشتر از این آبروریزی میشه

چرا نمیتونه مگه سر کار نمیره ؟

خودتون یه قرعه کشی بذارید اولشم بردارید واس خودتون 

مشکلتون حل میشه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا نمیتونه مگه سر کار نمیره ؟خودتون یه قرعه کشی بذارید اولشم بردارید واس خودتون مشکلتون حل میشه

اینجور ک من از تاپیکاش فهمیدم ماشینو زده ب نام مادرش ک ی موقع واس بدهکاریش نتونن توقیفش کنن..😑😑یعنی میتونسته بده و نداده..وای اسی چ صبری داری چقدر حرص خوردی تو اخه

اینجور ک من از تاپیکاش فهمیدم ماشینو زده ب نام مادرش ک ی موقع واس بدهکاریش نتونن توقیفش کنن..😑😑یعن ...

دیگه پس تقصیر خودشونه دیگه 

خدا عقل داده به آدم این چه کاری بود...

خرید طلا دوست داشتنی نیست که یه جور سرمایه گذاریهچرا نخریدی! کلی از مشکلات اقتصادی زندگیم با خرید و ...

دقیقا من فقط یه حلقه تو دستمه و یه جفت گوشوار کوچیک تو گوشم ولی سرمایه زندگیم همش طلاس واسه روز مبادا ماکه خونه نمیتونیم بخریم با این اوضاع مجبوریم طلا بخریم هرچندکم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم