من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ن خب 200یجا کسی نداره بده ک..مثلا ده تومن ازین بیست تومن از اون بالاخره انسانیت هس هنوز اگهداشته باشن میدن..نمیدونم خواهری برادری برادرشوهری..حالا سند نمیتونن بدن پولم ندارن کمو بیش کمکشون کنن
چرا نمیتونه مگه سر کار نمیره ؟خودتون یه قرعه کشی بذارید اولشم بردارید واس خودتون مشکلتون حل میشه
اینجور ک من از تاپیکاش فهمیدم ماشینو زده ب نام مادرش ک ی موقع واس بدهکاریش نتونن توقیفش کنن..😑😑یعنی میتونسته بده و نداده..وای اسی چ صبری داری چقدر حرص خوردی تو اخه
خرید طلا دوست داشتنی نیست که یه جور سرمایه گذاریهچرا نخریدی! کلی از مشکلات اقتصادی زندگیم با خرید و ...
دقیقا من فقط یه حلقه تو دستمه و یه جفت گوشوار کوچیک تو گوشم ولی سرمایه زندگیم همش طلاس واسه روز مبادا ماکه خونه نمیتونیم بخریم با این اوضاع مجبوریم طلا بخریم هرچندکم
تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم