2777
2789
عنوان

دیوار چقد ادم کثیف وجود داره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار یکی پیام داده بود توافقی ازدواج کنیم وام ازدواج بگیریم توافقی جداشیم😂😐

😅😆😅

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نه بابا هودی بودکه تن مدل بود نه منمیگه میشه از پشت بچسبم بهت؟منم جای داداشت😑😑

😅😅😅

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

میگفتی میشه برادرم بچسبه به مادرت جای داداشت😡😡😡اعصابم خرد شد.با عرض پوزش از همه عزیزان

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

باعث تأسف 😔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
میگفتی میشه برادرم بچسبه به مادرت جای داداشت😡😡😡اعصابم خرد شد.با عرض پوزش از همه عزیزان

با این آدم نباید دهن به دهن شد که

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خییییلییی

من یه سگ رو آگهی کرده بودم برای فروش یکی اومد پرسید چنده و فلان و این حرفا بعد گفت راستش برای دخترخاله‌م میخوام. خودش قبلا سگ داشته از دستش داده. سگه باهاش رابطه خاصی داشته میخواستم ببینم سگ شما هم لیسیدن بلده؟

منظورش لیسیدن... بود

وایییی بلاکش کردم مرتیکه بیشعور

خدا لعنتشون کنه

تا اونو گفت گزارشش زدم

خوشم نیومد بازم حرف چرت بزنه

قوی!منتظر معجزه!