2777
2789

سلام دوستان-یکی از دوستانم شوهرش خیلی غدو  لجبازه و عین بچه هاست و خیلی جروبحث دارن همیشه-اینسری بخاطر مادر همسرش و یسریجریانات آقا ناراحت شده و دعواشون شده و حتی آقا ی لگدی هم به خانم زده-حالا اصلا برو خودش نمیاره و قهر کرده و توی خونه صحبتم نمیکنه. بنظرتون دوستم چطوری میتونه اینو ادبش کنه تا بفهمه بجای طلبکار بودن و غد بودن از کاراش دست برداره و عذرخاهی کنه> دوستم بچه شیرخوار داره و نمیتونه قهر کنه. مادرشوهرهش هم مریضه و نمیتونه به اونا بگه-خانواده خودش هم نمیتونه بگه-بنظرتون اینم به آقا محل نده تا ببینه چی میشه یا قهر کنه یا به خانواده شوهرش بگه یا ...کسی راه حل موثری نداره؟اجرا گذاشتن مهریه و نفقه و...هم کارو بدتر میکنه.چون وهرش غده و کار بدتر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی مردا چون رو بچه حساسن، مخصوصا بچه ی شیر خواره؛ اگه بچه رو بذاری و بری قطعا میان دنبالت و به نوعی به غلط کردن میفتن. ولی شوهر این خانوم و نمیدونم، یه وقت غد بازی درمیاره، اوضاع بدتر میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥