2777
2789

بچه ها مجلسی ک یکی باشه عقد و عروسی رفتین؟

مثلا ب فامیل درجه یک کارت عقد هم ادم بده از عصر

بقیه مهمونا مثلا ساعت۷

بعد خب عروس دوماد بعد عقد میرن دوباره برمیگردن؟

و اینکه عروس دوتا لباس میپوشه یا همون یکی؟

به نظرم عقد رو محضری بگیر با درجه یکا لباس و همه چیت هم جداست شب هم یه شام بده تو خونه یا رستوران و تمام . عروسی تو کارت بدی از زودتر مهمونات نمیان بعد باید معطل باشی برنامه هات قاطی میشه توی مجلس عروسی چون کارت گیر چندین نفر هست هیچ وقت تایم اونجوری که در تصوراتته در نمیاد ناهماهنگی میشه دیرو زود میشه خسته و عصبی هم میشی جداش کن اسون تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفتم پدر عروس ب فامیلای درجه یک ب اصطلاح بزرگای فامیل گفت ساعت ۶ تالار باشید دیگه بزرگای فامیل عروس و داماد تو ی اتاق نشستن ب حرف در مورد مهریه و اینا بقیه مهمونا ۷ ب بعد اومدن دیگه عروسم ۷ و نیم تالار بود عاقد اومد عقد کردن ی ساعت طول کشید ساعت ۹ اینا شام دادن اینم بگم بعد ساعت ۷ و نیم ارگ میزد و بزن و برقص بود دیگه بعد شامم که همه در حال رقصیدن تا انتهای شب عروسم ی لباس عروس پوشیده بود خیلی پف نبود مدل ماهی با تور خیلیم ناز بود

هزینه ها اینطوری بیشتر میشه یا عقد جدا تو خانه عقد گرفتن بعد یکسال عروسی گرفتن؟اگه عقد و عروسی باهم ...

میتونی خانواده خودت و داماد ی روز برین محضر عقد کنید جشن باشه ی روز دیگه این جورم میشه

هزینه ها اینطوری بیشتر میشه یا عقد جدا تو خانه عقد گرفتن بعد یکسال عروسی گرفتن؟اگه عقد و عروسی باهم ...

برای ما شیرازیا رسمه شام عقد با دختره شام عروسی با پسر . ولی من یکی دوتا رفتم که یه مراسم بوده هر دو خانواده با هم خرج داده بودن ولی این که بگم خیلییی مجلل تر بود نه نبود عادی بود . مجلل شدن یه مراسم معمولا به چیزای ریز و فرعیات مراسم ربط داره که معمولا والدین اصلا براشون مهم نیست دست خودشون باشه انتخابش هم نمیکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خب باهم زیاد رفتم هزینه کمتر میشه درضمن عقد و عروسی پشت همه لازم نیست عروس داماد جایی برن از اتاق عقد تالار میرن تو سالن تالار لباس عوض کردنم نداره باهمون لباس عروس میشینه  

به نظرم عقد رو محضری بگیر با درجه یکا لباس و همه چیت هم جداست شب هم یه شام بده تو خونه یا رستوران و ...

دلم میخواد ی عقد محضری باشه ب خونواده ها

اون جشن و خلاصه فیلمبرداری با عروسی یکی باشه

خب باهم زیاد رفتم هزینه کمتر میشه درضمن عقد و عروسی پشت همه لازم نیست عروس داماد جایی برن از اتاق عق ...

معمولا عروس و دوماد تو عروسیایی ک فقط عروسیه خب از مهمونای دیگ دیرتر میرن دیگه

دستکم یک ساعت دیرتر

ولی اینطوری ک از مهمونا زودتر نشستن که

معمولا عروس و دوماد تو عروسیایی ک فقط عروسیه خب از مهمونای دیگ دیرتر میرن دیگهدستکم یک ساعت دیرترولی ...

نه بابا بعد عقد تا عکس با مهمونا بگیرن مهمون های دیگه اومدن نهایت یکم باهم تو اتاق عقد میشینن تا صداشون کنن