به نظرم عقد رو محضری بگیر با درجه یکا لباس و همه چیت هم جداست شب هم یه شام بده تو خونه یا رستوران و تمام . عروسی تو کارت بدی از زودتر مهمونات نمیان بعد باید معطل باشی برنامه هات قاطی میشه توی مجلس عروسی چون کارت گیر چندین نفر هست هیچ وقت تایم اونجوری که در تصوراتته در نمیاد ناهماهنگی میشه دیرو زود میشه خسته و عصبی هم میشی جداش کن اسون تره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره رفتم پدر عروس ب فامیلای درجه یک ب اصطلاح بزرگای فامیل گفت ساعت ۶ تالار باشید دیگه بزرگای فامیل عروس و داماد تو ی اتاق نشستن ب حرف در مورد مهریه و اینا بقیه مهمونا ۷ ب بعد اومدن دیگه عروسم ۷ و نیم تالار بود عاقد اومد عقد کردن ی ساعت طول کشید ساعت ۹ اینا شام دادن اینم بگم بعد ساعت ۷ و نیم ارگ میزد و بزن و برقص بود دیگه بعد شامم که همه در حال رقصیدن تا انتهای شب عروسم ی لباس عروس پوشیده بود خیلی پف نبود مدل ماهی با تور خیلیم ناز بود
هزینه ها اینطوری بیشتر میشه یا عقد جدا تو خانه عقد گرفتن بعد یکسال عروسی گرفتن؟اگه عقد و عروسی باهم ...
برای ما شیرازیا رسمه شام عقد با دختره شام عروسی با پسر . ولی من یکی دوتا رفتم که یه مراسم بوده هر دو خانواده با هم خرج داده بودن ولی این که بگم خیلییی مجلل تر بود نه نبود عادی بود . مجلل شدن یه مراسم معمولا به چیزای ریز و فرعیات مراسم ربط داره که معمولا والدین اصلا براشون مهم نیست دست خودشون باشه انتخابش هم نمیکنن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚