2777
2789
عنوان

خانم های وارد به احکام شرعی

111 بازدید | 8 پست

سلام من این هفته سقط داشتم یک دوستی دارم تماس گرفت برای احوال پرسی ( خودم ۳ ماه پیش سقط داشت ) مابین صحبت ها یه سوال ازم پرسید که من جوابش رو بلد نبودم گفتم از شما بپرسم

ایشون گفتن : یک هفته ای میشد بخاط مهمون و ..با همسرم رابطه نداشتم بعد متوجه شدم باردارم و درگیر بتا و سونو بودم ۳ هفته و در اخر مجبور به سقط شدن به علت توقف رشد ..و در طول این ۳ هفته هم باز رابطه نداشتن 

یک هفته بعد از سقط خانم خونریزی داشتند اما همسرشون باهاشون رابطه برقرا میکننه

با توجه به اینکه دوستم پریود نبوده ولی خونریزی بعد سقط داشته ایا با این رابطه دچار گناه شده؟؟؟؟

من میدونم رابطه هنگام پریود گناهه اما چون خونریزی پریود نبوده و برای سقط بوده شک داشتم 

بعد از ده روز فکر کنم مشکلی نداشته باشه ،چون بعد از سقط هم نفاس حساب میشه البته بازم بپرسن از مرجع تقلیدشون 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه حین پریود گناه نیست مگر اینکه خانم نا راضی باشه

اشتباهه ،اتفاقا گناهه ،اون رابطه از پشته که میگن اگه خانم ناراضی باشه گناهه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
ممنونم عزیزم

خواهش میکنم 

اشتباهه ،اتفاقا گناهه ،اون رابطه از پشته که میگن اگه خانم ناراضی باشه گناهه

به هر دو صورت رضایت خانم مهمه بعضی مواقع خانم درخواست داره در زمان پر اینجا آقا توسایته آدم خجالت میکشه صحبت کنه

به هر دو صورت رضایت خانم مهمه بعضی مواقع خانم درخواست داره در زمان پر اینجا آقا توسایته آدم خجالت می ...

رابطه در زمان پریودی از راه دخول حرامه چه خانم راضی باشه چه نه ولی اگه غیر دخول باشه گناهی نداره 

این حکم شرعیش هست