2777
2789
عنوان

کمکم کنید

48 بازدید | 13 پست

خانم تروخدا کمک کنید ب بدنم سنگ پا محکم کشیدم برای لایه برداری و سفید شدن حالا خیلی میسوزه روش زینک اکساید زدم ولی بی تاثیر بد اینن بگم قبلا با سنگ پا یبار پوست دستم کنده شد و جاش،قهوه ای موند میترسم اینم مثل اون شه تروخدا بگین چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا روم نمیشه برم بگم فکر میکنن دویوونم ک سنگ پا کشیدم

نگو ک محکم کشیدم بگو اینجوری شدم 

خوب منم سنگ پا میکشم عب نداره ک اصلا همه میکشن نباید محکم کشید ک تازه من کلی هم صابون میزنم اول

اها الان دقت کردم به بدنت کشیدی،😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑اسمش روشه سنگ پا . چون ضخیم ترین قسمت پوست پاشنه پا هست اونجا فقطططططططططططط سنگ پا میکشن تازه اونم آروم 😬

نگو ک محکم کشیدم بگو اینجوری شدم خوب منم سنگ پا میکشم عب نداره ک اصلا همه میکشن نباید محکم کشید ک تا ...

به یه پیج دارو خونه تکست دادم گفت کنده شده یا فقط قرمز ملتهب گفتم یعنی چی کنده شده گفت خوت اومده گفتم نه ولی قرمزه میسوزه و داغ شده ؛آخه دستمم کشیده بودم قبلا خون اینا اصلا نیومد ولی فرداش یه لک بزرگ قهوه ای شد ولی روز اول قرمز بود و میسوخت 

به یه پیج دارو خونه تکست دادم گفت کنده شده یا فقط قرمز ملتهب گفتم یعنی چی کنده شده گفت خوت اومده گفت ...

شبیه دسته من شده ک با اتو مو سوخت قشنگ سه ماه یه لکه قهوه ای بود البته دو سه بار تاول زد خودش خوب شد الان ماه چهارمه داره کمرنگ میشه 

شبیه دسته من شده ک با اتو مو سوخت قشنگ سه ماه یه لکه قهوه ای بود البته دو سه بار تاول زد خودش خوب شد ...

الان داروخونه هه آف شده😐😐😐وای خیلی میسوزه نه دستم بعد ۹ماه هندز لک قهوه ای