2777
2789
عنوان

دوست پسر لاس زن

98 بازدید | 14 پست

دوست پسری  ک رفتاراش شبیه کسی ک زن داره یعتی دوست دخترش رو مثل زن خودش میبینه اما با بقیه هم لاس میزنه و خیانتش در حد ناز و عشوس به نظرتون باید باهاش چه کار کرد ؟اصلا پسری وجود داره ‌ک اهل لاس نباشه؟

خودت باش حرف زیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه که هست

طرف مشکل داره ک با بقیه لاس میزنه حالا هرحدی که باشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
رهاش کن خیلی جدیبزار ترس از دست دادنت بیوفته ب جونش خودشو جم کنهبعد ک حسابی دهنشو صاف کردی اونوقت با ...

منم این کار رو گردم هیچ وقت باهام رابطه نداشته فقط درحد چت و تماس بود و گاهی دیدار ک اونم هیچ موقع دست درازی نکرد 

دوهفته کات کردم دوستش رو فرستاد جلو خودش اومد منت کشید..... تا آشتی کردم بعدم گفت دیگه ولم نکن و.... اما بازم لاسش سر جاشه 

خودت باش حرف زیاد 
چجور همچین کاری میکنید؟اینجا ادم میاد رازای زندگیشو بگه حتی دوس تداره شناسایی شه

خب از مسائل خانوادگی صحبت نمیکنیم حرفایی هم ک زده میشه اینجا خودمون ازش خبر داریم

خودت باش حرف زیاد