2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دعوای شدید با معلم

123 بازدید | 15 پست

حرف اون خانم کاملا راسته

یه نمونه اش همسایه ماست

قبلا کارمند بهداشت بود ولی زد با قوطی فلزی سر همکارش رو شکوند(چون همکارش داشته میخندیده و این میگفته داری به من میخندی)
از بهداشت اخراج شد

چند ماه بعد به خاطر ضرب و شتم معلم دخترش(چون به دخترش گفته بوده بی ادبی-واقعا هم هست)زد بینی معلم رو شکوند و ابرو و لبش پاره شد و...

6 ماه زندان بریدن واسش و چندصد میلیون دیه.

ولی انقدر رفتن اومدن که بالاخره رضایت داد طرف.

تو کوچه الان با تک تک همسایه ها بی دلیل چندبار دعوا کرده

مثلا با حوله تن پوش میاد از پنجره اویزون میشه رسما و بی دلیل فحش میده به هممون و پنجره رو میبنده

یا ماشینش رو میکوبونه به ماشین هرکی که توی کوچه پارک شده

قشنگ عقب میکشه میکوبونه

بیماریش دوقطبی حاد تشخیص داده شد(مثل یه ژن بیماری که بعد یه سنی فعال میشه چون مادر و خواهرشم همینطورن)

چندین بار زنگ زدیم 110 ولی به جایی نرسید.

شوهرشم که انقدر از دستش خستست هرشب مست میاد خونه تا چیزی از حضور زنه نفهمه.

خودش قبل اینکه دعوا راه بندازه میگفت یه حالی بهم دست میده یه صدایی تو سرم  میگه پاشو دخترتو خفه کن

بکشش و اتیشش بزن

نترس هیچکس نمیفهمه

همین ادم الان معلم ابتدایی بچه های شماست

هزار بار همگی رفتیم اداره اموزش پرورش ولی انگار پارتیش خیلی قویه

گفتن به شما چه

و بله...بیچاره اون بچه ای که این زن معلمشه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

@6676kimzi    

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه توی ایران غربالگری روانشناختی اتفاق نمیفته به درستی واسه آموزش و پرورش

برای همچین خانمایی اره

ولی یه دانشجومعلم بخوان بردارن از هفت خوان رستم ردش میکنن با انواع مصاحبه ها

عزیز جان کسی که سابقه شکایت و کیفری داره نمیتونه معلم بشه نه تو استخدام رسمی و‌ نه‌حتی مراکز آموزشی آزاد چون قبلش استعلام میشه،

دلیل اینهمه سناریو سازیت رو‌نمیفهمم

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
عزیز جان کسی که سابقه شکایت و کیفری داره نمیتونه معلم بشه نه تو استخدام رسمی و‌ نه‌حتی مراکز آموزشی ...

سناریو؟

به والله که تک به تکش راسته

بابام خودش بازنشسته فرهنگیه

هزار بار رفت اموزش پرورش که بچه ها گناه دارن نکنین این کارو

ولی نمیدونم چرا استخدامش کردن

عزیز جان کسی که سابقه شکایت و کیفری داره نمیتونه معلم بشه نه تو استخدام رسمی و‌ نه‌حتی مراکز آموزشی ...

عجب

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
سناریو؟به والله که تک به تکش راستهبابام خودش بازنشسته فرهنگیههزار بار رفت اموزش پرورش که بچه ها گناه ...

پس حتما پارتی خیلی قوی داشته،

خدا لعنتشون کنه

برای همچین خانمایی ارهولی یه دانشجومعلم بخوان بردارن از هفت خوان رستم ردش میکنن با انواع مصاحبه ها

بااحترام به همه معلمای خوب 

من دو تا دوستم معلم هستن یکی تربیت مدرس بوده و یکی کارشناسی روانشناسی خونده هر دو فقط به خاطر دیدگاه های رادیکالی که دارن استخدام شدن وگرنه از من تراپیست بپرسین میگم صلاحیت معلم بودن رو ندارن جفت شون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پس حتما پارتی خیلی قوی داشته،خدا لعنتشون کنه

بخدا یعنی تک تک همسایه ها دارن میفروشن میرن از دست این خانوم

چند ماه پیش مامان من برد اشغال سبزی رو بسته بندی شده بذاره تو سطل اشغال بزرگ شهرداری

از پنجره اویزون شده بود فحش میداد که سگ پدر از جلوی خونه من رد نشو

در این حد

بااحترام به همه معلمای خوب من دو تا دوستم معلم هستن یکی تربیت مدرس بوده و یکی کارشناسی روانشناسی خون ...

واقعا برا همشون متاسفم.

بخدا یعنی تک تک همسایه ها دارن میفروشن میرن از دست این خانومچند ماه پیش مامان من برد اشغال سبزی رو ب ...

روانی بمعنی واقعیه،

در اون مدرسه ای که این توشه باید گل گرفت ،

اونوقت همسایه ما میخواست یه مدرسه تدریس آزاد کنه تازه استخدامم نبود طرف اومده بود تحقیق میپرسید در فریضه نماز جمعه شرکت می‌کنه؟؟؟😐😐

همینقدر سیستم آموزشی تباهی داریم

روانی بمعنی واقعیه،در اون مدرسه ای که این توشه باید گل گرفت ،اونوقت همسایه ما میخواست یه مدرسه تدریس ...

خاله خود من انواع مدارک مربی گری داره والله بهترین  ومظلوم ترین دختر

انوقت استخدام نمیکنن:/

سناریو؟به والله که تک به تکش راستهبابام خودش بازنشسته فرهنگیههزار بار رفت اموزش پرورش که بچه ها گناه ...

منم یه همکار دارم همینجوره 

یبار میگفت نمیدونم کی میره سر سیستم رمز منو عوض میکنه! گفتم کسی که باهات دشمنی نداره شاید حروف کوچیک بزرگو رعایت نمیکنی...بعد بررسی کرد مشکلش همین بود..باهمه دعوا داره و فکر میکنه همه باهاش لجن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند