2777
2789
عنوان

نینیسایتی که به شهرستانیا توهین کرد با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف شعور داشت از زادگاهش خجالت نمیکشید بیاد دروغ بگه فکر کنه اسم تهران میاره با کلاس میشهشهرستان روس ...

من مازندرانیم با افتخار هم میگم

واقعا زادگاه چه ربطی به کلاس داره

ممکنه منظقه یک تهران باشی پلی شخصیت صفر اینچیزا چیه واقعا اخه

گذاشتم پیاماشو

عزیزم بعضی آدما از بس هیچ دست آوردی توی زندگی شون نداشتن و از درون احساس بی ارزشی میکنن که به احمقانه ترین چیزا افتخار میکنن بذار حس کنه خفنه چون تهران دنیا اومده😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

کلا خوشم نمیاد کسیو خراب کنم ولی اینک شهرستانیا رو مسخره کرد اصلا یه طوری شدم خواستم گزارشش کنیم شرش کم شه فقط

بعد یه دختره دیگ تو تاپیک ازم دفاع کرد میگ ک توقع ندارین در مقابل توهین سکوت کنم ک😐و من حتی موقعی ک بهم میگفت حتی نمیدونی اکوستیک چیه عزیزم بهش میگفتم😑

توهین ب چیت شد ب اینک تو داری بقیه م دارن ناراحت شدی؟اصن اگ عقده ای نبود نمیگفت درباره گوشیت بزار ک احتمالا از ایناس ک تازه ی ایفون خریده دست‌گرفته جلو اینه عکس میگیره میخواد ب همه رو ب گوشیش ریط بده😂

😂❤️

والا😂😂😂

با احترام به همه نیروهای خدماتی محترم

خواهرم تازه بچش به دنیا اومده بود و وزنش کم بود 

خانومی که واسه نضافت خونش میامد هم تازه نوش به دنیا اومده بود ولی تپل بود این خانم عقده ای همش پز وزن نوشو جلو خواهرم میداد😐😂

خواهرم واسم تعریف میکرد میخندید خوبه اون خانم حس میکنه از یه نظر خفنه بذار خوش حال باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿