2777
2789
عنوان

خجالت میکشم از بس لباسام تکراریه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترمو چندتا کلاس ثبت نام کردم یکی از مامانا تو روم گفت مردم چندتا کلاس ثبت نام کردن اما همه ش لباس تکراری می پوشن ما همون پولو دادیم به لباس والا لباس مهم تره🤦‍♀️ من برا خودم زیاد لباس نمی خرم اما خدا شاهده برا دخترم دم به دقیقه میخرم کم نیاره میخوام بگم هرچی هم باشه دهن مردمو نمیشه بست با داشته هات لذت ببر

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

۳-۴ دست خوبه دیگه . مگه دوست پسرت خودش هر دفعه لباس جدید میپوشه؟ بعدشم عزیزم الان اونقدر همه چی گرون شده که آدم دیگه نباید واسه نداشتن خجالت بکشه . هر چقدر کار و تلاش میکنیم بازم به گرد پای تورم نمی‌رسیم .

از همه اینا بگذریم عاشق اوناییم که میگن خو دوست پسرت بخره برات . تیغیدن تو ذات بعضیاست 😁

من دخترمو چندتا کلاس ثبت نام کردم یکی از مامانا تو روم گفت مردم چندتا کلاس ثبت نام کردن اما همه ش لب ...

چقدر اون مامانه دور از جونه شما احمق بوده...اتفاقا اگه دقت کنین اونایی که با کلاسن و پولدارن دائم نمیان رنگاوارنگ لباس عوض کنن چند دست لباسه شیک ونرتب دارن میپوشن..

اگه دلش نمی‌خواد تکراری ببینه 

بخره خودش برات خب 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چقدر اون مامانه دور از جونه شما احمق بوده...اتفاقا اگه دقت کنین اونایی که با کلاسن و پولدارن دائم نم ...

ما اون موقع تازه خونه خریده بودیم یه کم تو تنگنا بودیم اما واسه دخترم کم نمی ذاشتم خودم لباس نخریدم فقط دو دست داشتم این خانوم هر روز یه لباس می پوشید حالا زیاد لباس درست درمون تن بچه ش نمیکرد اما خودش خیلی باکلاس و شیک می پوشید برا همین هی به من تیکه می پروند منم اهمیت نمیدادم اما واقعا ناراحت میشدم خودش می گفت پول پیش نداشتن رفتن خونه باباش می شینن باباشم گفته سال بعد دیگه یه فکری بکنید نمیشه اینجا بمونید منم می تونستم همینو هی بگم بهش اما خب هرکی یه شخصیتی داره دیگه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀