2777
2789
عنوان

عکس منو جاریام بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 55 پست
چجوری ب پوست برسیم عزیزم؟؟ من یکم جای جوس دارم یکمم جوس زیر پوستی

من نیاسینامید اوردینری میزنم یه کم حالت لایه بردار داره اولش خیلی جوش داری چون اون جوش ها میاد رو سطح ولی بعدش میره

شوینده صورت مرطوب کننده و ضد آفتاب واجبه برای هر روتین پوستی ای

برای التهاب هم یخ رو بزار تو پارچه یا دستمال پارچه ای رو صورتت ماساژ بده

جای جوش هم با لیزر میده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

منم بگو پس 😄 نتیجه گرفتم کلی دعات میکنم

عزیزم مرسی از محبتت 

هسته های به رو جدا کن با یه لیوان آب بذار بجوشه وقتی ژله ای شد بریز تو یه ظرف در دار مثل بطری که راحت تر استفاده کنی بذار یخچال( باید بذاری یخچال نذاری خراب میشه ولی و یخچال تا یه سالم میمونه) یه روز این محلولو بزن یه روز تونر 

بعد ۱۰ روز نتیجشو میبینی 

البته تا ۱۰ روز باید صبر کنی چون بعد ۱۰ روز تاثیر  میذاره 😁😁😁

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به منم بگو

گفتم عزیزم به یه کاربر بی زحمت بخون

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چشم نگی هم دعا میکنم

فداتشم از محبتت 

گفتم به یه کاربر دیگه بخون بی زحمت

من نیاسینامید اوردینری میزنم یه کم حالت لایه بردار داره اولش خیلی جوش داری چون اون جوش ها میاد رو سط ...

عزیزم مارک مرطوب کنندت چیه؟

عزیزم مرسی از محبتت هسته های به رو جدا کن با یه لیوان آب بذار بجوشه وقتی ژله ای شد بریز تو یه ظرف در ...

مرسی عزیزم تونر چی بزنم؟؟؟

خیلی زحمت کشیدی این همه نوشتی❣️❣️❣️💗💓💞💕

👣

عزیزم مرسی از محبتت هسته های به رو جدا کن با یه لیوان آب بذار بجوشه وقتی ژله ای شد بریز تو یه ظرف در ...

تونر واجب نیستاااا 

من چون خودم با این روند میزنم گفتم 

مرسی عزیزم تونر چی بزنم؟؟؟خیلی زحمت کشیدی این همه نوشتی❣️❣️❣️💗💓💞💕

عزمزمه تونر واجب نیست من چون خودم با این روند میزنم گفتم 

شما میتونی نزنی 

ولی مارک تونر من بی آکوا 

و راضیم

خواهش میکنم گلم وظیفست🤍

هسته به از کجا بیارم

اگر به داری تو خونه هسته هاشو جدا کن 

اگر هم نداری یا به بخر هم میل کنید هم از هسته هاش بحره ببر 

یا هم از عطاری فقط هسته های به و بخر 

یا هم ای یکی بگیر 

چه مشملی؟عکس نمیشه گذاشت؟

میگن اولش نمیره

بعد که آفلاین میشی میره و دیگه نمیشه پاک کرد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم مارک مرطوب کنندت چیه؟

درمالیفت‌ برای صورت

سینره برای دست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶