2777
2789
عنوان

داخل کیرولین

168 بازدید | 14 پست

آیا شما داخل کیرول هستید؟ اگه هستین بیاین بیرون اعتیادآور و زندگیتون رو تباه می‌کنید چرا؟ چون کل زندگیتون رو با افسردگی و. به واقعیت تبدیل نکردن خواسته‌هاتون میگذرونید خواستم فقط پیشنهاد بدم برای بهتر شدن سبک زندگیتون ..

دقیقا چطوریه؟ ی سری از قوانینشو بگو

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا چطوریه؟ ی سری از قوانینشو بگو

ببین کیرول جاییه که تو میای از یک سلبریتی با ایدل کره ای یا هرکسی که بخوای رول برمیداری رولم ینی نقش بازی کردن دیگه بعد تو ترجیهن باتوجه به تایپ شخصیتی خودت میای رولتو برمیداری و باید یک اکانت ترند داسته باشی یه سری قانون داره مثل اینکه ترند باشی از ایموجی زیاد استفاده نکنی یکم سرد برخورد کمی داشتن ک//////ا//////_پ///// بهتره نبودم ولش اینجوریه اون فضای سمی ولی بهت پیشنهاد میکنم اگه بری توش دیگه نمیتونی بیای بیرون مگر اینکه بانمک پدر و مادرت بتونی از اون فضای سمی و اعتیادآور بیای بیرون پس واردش نشو 

ن اون داخل ماعه😂

بچه‌ها نرین تو اونجا دیگه نمیتونین بیاین بیرون و خیلی اونجا بده واقعا میگم و جدی هستم خودم تجربه‌اش کردم و دوباره تابحال ولش کردم اگه باهاش آشنا نشید بهتره تا در امان بمونید برای یک آینده بهتر و خوب

ما وابسته اونیم دوسش داریم نباشه روانی میشیم😁

باید سعی کنی از پدر و مادرت یا یک مشاور و یا یک بزرگتر کمک بگیری که بیای بیرون میدونم سخته خودم تجربه‌اش کردم و دوباره‌تابحال ولش کردم ولی تو میتونی

ببین کیرول جاییه که تو میای از یک سلبریتی با ایدل کره ای یا هرکسی که بخوای رول برمیداری رولم ینی نقش ...

من که از سنم گذشته. ولی یادمه دوران ماهم یه چیز شبیه این بود. خوبه که تونستی بیای بیرون 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

[QUOTE=366566871]من که از سنم گذشته. ولی یادمه دوران ماهم یه چیز شبیه این بود. خوبه که تونستی بیای ب ...

میرم تو بیست