2777
2789
عنوان

بچه ها یه نفر گفته این چه اسمی انتخاب کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 21 پست
چطور بود مگه

از زمانی که بچه تو شکمم بود تا وقتی به دنیا اومد هرکی میشنید اسمشو گذاشتیم کیاراد یه ابرویی بالا مینداخت و اسم رو به حالت سوالی تکرار میکرد و میگفت مطمئنین؟ 

یعنی از مامان خودم تااااا اقوام و آشنایان. سن بالاها رو که دیگه نگم برات اصلا نمیتونستن اسمشو تلفظ کنن‌. تیارا؟ کیارات؟ کراویه؟ کرایا؟

ولی ما با خنده و بی توجهی عبور میکنیم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از زمانی که بچه تو شکمم بود تا وقتی به دنیا اومد هرکی میشنید اسمشو گذاشتیم کیاراد یه ابرویی بالا مین ...

اخرش گذاشتید؟

درست منم ناراحت شدم اما مامانم گفت ناراحت نشو هر اسمی کج میشه این دیگه بسته به فرهنگ خودشون داره 

وا به بقیه چه ربطی داره 

خیلی هم نام زیبایی گلی

خوش نام باشه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بردیا برادر کمبوجیه بود که توسط کمبوجیه به قتل رسید ولی وقتی کمبوجیه برای کشور گشایی رفت وزیرش یکی شبیه بردیا پیدا کرد و اونو پادشاه کرد. کمبوجیه وقتی شنید بردیا پادشاه شده دیونه شد. این جذابترین قسمت تاریخ بود که تو بچگیم شنیدم. خدا پسرتون رو حفظ کنه اسم قشنگی داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اخرش گذاشتید؟درست منم ناراحت شدم اما مامانم گفت ناراحت نشو هر اسمی کج میشه این دیگه بسته به فرهنگ خو ...

آره گذاشتیم خیلی مصمم تر از قبل😁

نسل جدید خیلی از این اسامی استقبال میکنن. پسر منم بزرگ شد قرار نیست با پیرمرد پیرزنا سر و کله بزنه. همکلاسی چهارتا بردیا و آبتین و مهراد میشه. باید بین اونا حس خوبی نسبت به اسم خودش داشته باشه.

شما هم اصلا سر این چیزا خودتو ناراحت نکن فقط به خودت و شوهرت مربوطه