2777
2789
عنوان

واقعا آدم نمیدونه بعنوان معلم چیکار کنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 102 پست
خوبه میخواییین یک نمره بدین خوبه پول ازجیبتون نمی‌دین یعنی نمره دادن به بچه ها اینقدر سخته ولی من فک ...

این مدل حرف زدن ناشی از سطح فکر پایبنتون هست و بس 

چرا همه چیز رو پولی و مادی میسنجی 

کسی ک تلاش نمیکنه درس نمیمونه ظلمه بخوای بهش نمره قبولی بدی 

موضوع اینکه 

درکش اینقدر سخته برات؟؟!؟!(

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم با خانوادشون جدی حرف بزنید مشاوره بدین و شما امسال نمره بدین سال دیگ یکی نمره بده نهاییو چیکار کنن دیگ سال دیگ چیکار کنن مثلا من درسم متوسطه با یکی ک ضعیفه و یکی قوی باید فرق داشته باشه یکی بیاد با تلاش و سختی خودش ب همون ۱۰_۱۲ برسونه یکی مفت ۱۰ بشه نمره قبولی بگیره ؟ اگ اینطوره اینایی ک حداقل ۱۵ شدن یا ۱۷ باید ۲۰ بدین حقشون نسوزه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خوبه میخواییین یک نمره بدین خوبه پول ازجیبتون نمی‌دین یعنی نمره دادن به بچه ها اینقدر سخته ولی من فک ...

وا بچه ای که درس نمیخونه تلاش نمیکنه درحال خوش گذرونیه همش باکسی که ازتفریحش زده درسشوخونده یکیه

اگه آموزش پرورش گفته بده بره اگه اون بچه درس نمیخونه والدینش نگران باشن

خب زور داره 

اینهمه زحمت میکشم درس میدم 

زور داره نمره مفت بدم 

متاسفم واسه سیستمی ک ابکی و الکی نمره میده. خاک تو سرشون‌ . حرف از انننقد سخت گرفتن هم نمیزنم ک بچ ...

اره سیستم مزخرف آموزش و پرورش همینه 

سیستم خرابه بابا من میشناسم معدل ۹ الان کادر درمان استخدام شده البته سهمینه اینا هم نداشته صرفا اینق ...

حاک بر سره اونایی ک اینو استخدام کردن