2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه پیش دبستانی یا کلاس اول دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 55 پست
ژنتیک هم هست

اره اما من دیدم مثلا بچه خیلی بد اخلاق بوده اما والدین خوش اخلاق به مرور زمان اون بچه هم خوش اخلاق شده و رفتارش تغیر کرده رفتار و حرف های والدین خیلی تاثیر داره البته محیط هم بی تاثیر. نبست 

عزیز دل شما لطف دارید قبول دارم که محیط آروم و بی تنش و رعایت والدین خیلی خیلی موثره ما هم شاید مشکل ...

عزیزم محیط خونه ماهم اروم و ارامش هست و همه چی براش فراهم میکنیم و بهش میرسیم و..

ولی ژنتیک هم موثره یه بچه ذاتن خنده رو هست یه بچه نق نقو و یه بچه جیغ جیغو یه به اروم و....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرم اول هست 

وقتی شب زود می‌خوابه صبح خیلی راحت خودش پا میشه 

بدون اینکه بگم خودش سرویس بهداشتی میره 

واسه صبحانه خوردن هم عاشق شیرمال خرمایی با خامه هست 

ساعت ۶:۴۵ دقیقه بیداره 

ولی وقتی شب دیر بخوابه فرداش به سختی از خواب

پامیشه 

نه.. کلاس دومه..هرروز غر ونق که خوابم میاد.دستشویی نمیرم.صورتمو نمیشورم... شبها هم قبل از ۱۰ میخوابه..ولی بازهم حدود ۴۵ دقیقه قبل از اومدن سرویس بیدارشون میکنم تا ذره ذره ویندوزش بالا بیاد..

پارسا پسرمامان😍

بعضی ها کلا مدل بیدار شدنشون همینه... حالا من کسی نیست سرش غر بزنم ولی از 5 و 6 که پا میشم اولین وعده غذاییم رو معمولا 11 اینا میخورم انقدر اشتها ندارم صبحا

کلا هم تا چند ساعت اصلا حوصله حرف زدن و هیچی ندارم کسلم... طبیعیه کلا

ولی هرچی شب زودتر بخوابه و خوابش بیشتر باشه بهتره... چون صبح زودتر پاشه فرصا داره نیم ساعت یک ساعت تو همون حالت استراحتش باش بعد صبحانه بخوره و اماده رفتن بشه براش راحت تره

بلافاصله بعد بلند شدن بخواد کارهاشو بکنه سخته... شما هم میدونم سختته ولی سرش غر نزن اول صبحی گناه داره طفلی همینجوریشم مدرسه و مهد و اینا سخته  

بعضی ها کلا مدل بیدار شدنشون همینه... حالا من کسی نیست سرش غر بزنم ولی از 5 و 6 که پا میشم اولین وعد ...

زود مبخوابه و بیدار شدنش راحته کلا مدلش غرغرو و نق تقو هست سر هرچی یه داستان داره کلا 

منم دیگه خسته شدم از دستش امروز دعواش کردم اونم ساکت شد و سریع جوراب و لباس پوشید و خوش اخلاق شد و منم بوسش کردم بغلش کردم فرستادمش