2777
2789
عنوان

پسر خاله ام بهم پیام داده 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست

اگه قبلا پیام بهت نداده که دستش نخورده ولی شاید هک شده یا گوشیشو داده دست کسی اینو برای مخاطبینش فرستاده زود قضاوت نکن آخه گرا باید همچین چیزی رو برات بفرسته؟

کاربر آقا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه قبلا پیام بهت نداده که دستش نخورده ولی شاید هک شده یا گوشیشو داده دست کسی اینو برای مخاطبینش فرس ...

نه فقط پیامکی چند بار برای کارای خاله ام بهش پیامک دادم

احتمالا هک شده روبیکا هم که امنیت درست حسابی نداره

ای بابا بنده خدااگه اینجوری باشه که ابروش رفت پیش همهخوب شد این احتمال رو هم گفتینوگرنه دیگه دلم نمی ...

خواهش میکنم عزیزم. تمام ماها از گوشی عموم برامون پیام اومده بود  در صورتی ک خودش خبر نداشت. 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

ای بابا بنده خدااگه اینجوری باشه که ابروش رفت پیش همهخوب شد این احتمال رو هم گفتینوگرنه دیگه دلم نمی ...

این احتمال هم هست که گوشیش هک شده باشه، 

برای من چندروز پیش یک پیام کمک به نیازمند اومد از طرف معلم بچم بعد بهش پییام دادم گفت من نبودم ،یا تو سروش پیام میدن مامور پستم و لینک می‌فرسته که باز کنیم....