2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه به من گفتن نخر مینی واش ولی من پشیمون شدم . وقتی بچه بیداره که نمیشه بری لباس بشوری وقتی هم خواب ...

عزیزم این حرفا خیلی هم درست نیست،من اول کلی خودمو اذیت کردم تا چندماه با دست لباساشو شستم ولی بقول شما وقت کم میاره آدم،با مایع لباسشویی فیروز می‌انداختم توی ماشین مشکلی هم پیش نمیاد خیالتون راحت باشه 

اذیت نکنید خودتونو ب استراحتم احتیاج دارید ک بتونید ب بچه برسید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
پوار بینی خیلی استفاده میشه بگیرم؟ و این که پوشک چه مارکی میگیرین

حتما بخر . من ک عصای دستم بود. دخترم مدام بینیش میگرفت  گریه میکرد و بیخواب بود. با پوار سریع راه نفسش رو باز میکردم. الانم ۹ماهشه گاهی استفاده میکنم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
پوار بینی خیلی استفاده میشه بگیرم؟ و این که پوشک چه مارکی میگیرین

من فین گیر یه برند خوب گرفتم ولی متخصص اطفال گفت نباید استفاده کنی من خودمم جرئت نمیکردم استفاده کنم چون بینی بچه خیلی کوچولو و ظریفه 

پوشک برای سیسمونی فقط یک بسته بگیر که اگه بچت حساسیت داشت یه مارک دیگه بگیری  . مای بیبی رطوبت رو جدب نمیکنه پای بچه میسوزه . مولفیکس بگیر تو برندای بازار بهتره نسبتا 

تخت کنار مادر بگیرم یا گهواره؟. خونمون یه خوابه. تخت خودمونم هست

من تخت کنار مادر برند دانینی خریدم گذاشتم کنار تخت خودمون سایزش تو تختای کنار مادر بزرگترین هستش و روتختی و پشه بند داره نیازی نیست بخری دیگه گهواره هم میشه . حفاظ کنارشم برداشته میشه . عکسش رو میذارم 

اره ممنون میشم

🧶پوشاک
ست صفر بیمارستان
پوشاک بیرونی و فصلی 

پوشاک تیکه ای برای تو خونه
کلاه نخی نوزادی 

جوراب 

پاپوش 

و ...
بند پستونک

🍱تغذیه
شیشه کوچک بدو تولد یک قطره
دندانگیر
پیشبند
پستونک صفر تا شش ماه
فلاسک غذا( برای ۶ ماه به بعد کاربرد دارد)
فلاسک آبجوش
قنداغ خوری
ست ظرف غذا( برای ۶ ماه به بعد کاربرد دارد)
قابلمه(برای ۶ ماه به بعد کاربرد دارد)

😴خواب
ست سرویس خواب شامل تشک لحاف بالش و قنداق فرنگی
پتو دورپیچ
قنداق سوییسی (خیلی لازمه)
بالش فرم دهی سر

👻اسباب بازی
به دلخواه 

ولی ضروریات شامل انواع جغجغه_ آویز کریر و کالسکه
تشک بازی 

⛑بهداشتی
پوشک یک بسته برای بدو تولد
پارچه خشک کن
تشکچه تعویض
حوله نرم
کرم سوختگی ایروکس
شامپوسر و شامپو بدن ایروکس
مسواک انگشتی(برای ۶ ماه به بعد کاربرد دارد)
شانه و برس
کهنه نخی
دستمال مرطوب
ناخنگیر
مایع لباس یا پودر صابون
تب سنج مدادی دیجیتالی
فین گیر 

سرویس پلاستیک( وان و قصری و سبد لباس و...)

🛒حمل و نقل
کالسکه
ساک
روروئک 

کریر

🛏تخت و کمد