2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما کجایید گلم؟ من قزوینی نیستم. فقط ساکنم. تازه اومدم😘

خود قزوین 

به به پس خوش اومدی عزیزم البته منم دیگه قزوین نیستم واسه درس رفتم تهران ولی الان قزوینم

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

میشه عکس پروفایلتو عوض کنی شبیه یکیه که اینشکلی عکسشو رو اعلامیش زده بودم ی جوری حالم گرفته میشه

آخی خدا رحمت کنه😔😔😔 در اسرع وقت عوض میکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم اشکال نداره اسم دستکش چیه؟

نمیدونم عزیزم.‌والا انقدر سردم بود توخیابون باز کردم پوشیدم🤣 ۳۰۰بود قیمتش.وایسا ببینم سرچ کنم میاره نمونش رو یا نه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قزوینی ازپشت حمله میکنن اینجوری شنیدم🤭😂

نه بابا🤣 بنده خداها بشدت مذهبی مقید و ارومن‌ .‌ واقعا ساده و مقیدن.‌اصلااااااا قابل قیاس با مردم شهر خودم نیستن.

اطلاعی ندارم دراین زمینه عزیزم

ی خواستگاری دارم مثل خودتونه برا اون پرسیدم . عزیزم اطلاعاتتو درمورد بدنت ببر بالا حداقل برا راحت زندگی کردن خودت بدردت میخوره . همیشه سلامت باشی آمین

😊
خیلی سرد میشه

اسی جون سرچ کردم نبود. وایسا ظهر دخترم اومد عکس میدم.‌تاپیکو نترکون.

برای خودش دستکش برف خریدم،ولی مال من خیلی نمکی و گوگولیه ،خوشش اومده مال منو میپوشه