2777
2789
من آدم خوبیم نسبتا نماز میخونم روزه ولی گاهی اوقات میگم واقعا اگه نباشه چی چه خاکی به سرم بریزم ترس ...

نه مطمعن مطمعن باش که زندگی اصلی و واقعی از موقعی که به حالت احتضارافتادی تازه شروع میسه و بیا و ببین که چه خبره به به 

خوش به حال اونایب که حق الناس ندارند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون لحظه احساس ترس نداشتین ؟

چرا حس ترس خیلی زیادی داشتم

اصلا دلم نمیخواست جسمم ترک کنم

همش تلاش میکردم داخل جسمم برم ولی اصلا نمیشد تا اینکه جمله اخر رو گفتم..اشهد ان علیا ولی الله♥️اینطور مواقع ائمه به فریادمون میرسن واقعا

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
از بدو آفرینش بشر ( انسان ) چقدر آدم به دنیا اومده و مرده بنظر تون بهشت و مخصوصا جهنم زیادی شلو ...

تناسخ کفره عزیزم امکانش نیست

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

نه مطمعن مطمعن باش که زندگی اصلی و واقعی از موقعی که به حالت احتضارافتادی تازه شروع میسه و بیا و ببی ...

راه حل بگم برای حق الناس از پیامبر اکرم ص گفتن اون شخص از دنیا رفته باشه شما دسترسی بهش نداشته باشین یا به هردلیلی نمیتونین بهش بگین دوتا دورکعتی نماز بخون در رکعت اول یکبار حمد و ۲۵ مرتبه توحید رکعت دوم یک بار حمد و ۵۰ مرتبه توحید حالا برین دو رکعت دوم رکعت اول یکبار حمد ۷۵ مرتبه توحید و رکعت دوم یکبار حمد و ۱۰۰ مرتبه توحید و گفتن که حتی اگر افراد در حقشون بدی کردین حق الناس دارین به اندازه ریگ های بیابان هم باشن چنان پاداشی به آن ها می‌دهند که خودشون میبخشن 

چرا حس ترس خیلی زیادی داشتماصلا دلم نمیخواست جسمم ترک کنمهمش تلاش میکردم داخل جسمم برم ولی اصلا نمیش ...

واقعا خداروشکر اعمه رو داریم موقع سختی ها بهشون پناه می‌بریم اگه نبودن چیکار میکردیم 

راه حل بگم برای حق الناس از پیامبر اکرم ص گفتن اون شخص از دنیا رفته باشه شما دسترسی بهش نداشته باشین ...

بله درسته 

ممنون از اینکه گذاشتی 

ولی این برای کسی هست که بدون غرض دین به گردنشه 

باید از حق الناس دوری کرد 

بله درسته ممنون از اینکه گذاشتی ولی این برای کسی هست که بدون غرض دین به گردنشه باید از حق الناس دوری ...

بله حق الناس دوری میکنم ولی واقعا انسان خطاکاره منم حق الناس به گردنم هست به یه فردی بود درموردش غیبت کردم اگه بهش میگفتم جنگ و خونریزی میشد صلاح نبود من این کارکردم و استغفار کردم در حقش ان شالله که منو ببخشه 

افررین چندسالتونه ؟برام جالبه هنوز دخترای اینجوری هستند با این اعتقاد افرررین

۱۸ سالمه والان خداروشکر حدود یکسال هست که شدیدا به خدا اعتقاد پیدا کردن قبلا آدم خیلی معتقدی نبودم غرق در دنیا واقعا روح و جسم منو سیر نمیکرد افسرده و غمگین حتی به خودکشی فکر میکردم تا اینکه سوره یاسین رو خوندم آروم شدم وشروع کردم به نماز خوندن وقضای نماز هاب گذشته و روزه برای حق الناس از چند نفر حلالیت طلبیدم چند نفرم نمیتونستم چون واقعا فتنه و دعوا ایجاد میشد و ترسم اینکه عمرم کفاف نداره برای قضای نماز ها و نمیدونم چیکار کنم 

۱۸ سالمه والان خداروشکر حدود یکسال هست که شدیدا به خدا اعتقاد پیدا کردن قبلا آدم خیلی معتقدی نبودم غ ...

همین دست فرمون رو برو 

تکبر دروجودت راه نده  موفق میشی 

افت تو فعلا عجب و تکبره که خدا کنه سراغت نیاد

همین دست فرمون رو برو تکبر دروجودت راه نده موفق میشی افت تو فعلا عجب و تکبره که خدا کنه سراغت نیاد

یه سوال دیگه من برای اولین بار میخوام برم اتکاف چجوریه و باید چی ببرم ببخشید خیلی سوال پرسیدم