2777
2789

خشک کننده میخورم ولی عفونت سبز رنگ و زیاد دارم دکترم دارو داد ولی کمرم گرفته 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

تازه سونو دادم گفت پایینتره ایودی رفتم دکتر گفت بالا تر بردم و دوباره دوهفته بعد سونو بده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تازه سونو دادم گفت پایینتره ایودی رفتم دکتر گفت بالا تر بردم و دوباره دوهفته بعد سونو بده

بایددرآری نساخته بهت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بایددرآری نساخته بهت

خونریزی نکردم فقط عفونت گرفتم 

هزینه ایودی چنده جدا ؟به دکتر چند دادی

کلا ی تومن شد هزینه دکتر و خرید ایودی

همون دیگه بهت نمی سازه یابایدخیلی مراقبت کنی یادرآری

خیلی نیاز داشتم چون قرص هم نمیسازه بهم

منم قرص بهم نمیسازه از طرفی واریس دارم خوردن قرص هم بعدها مشکل ساز میشه برام 

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇

حتما از قبل عفونت داشتیی 

اینجوری بیشتر شده 

باید عفونت رو برطرف می کردی بعد میذاشتی

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز