2777
2789
صبر نکنم موعدم برسه؟آخه میترسم پری شم بعدش ناامید شم

نه بی بی چک هاله دار مثبته منم قبل موعدم از دادم و بیبی گذاشتم من خودم هنوز هست روز دیگ موعدمه ولی چون علائم ندارم گفتم بزارم اگ عقب انداختم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همین بودم یک سال و نیم طول کشید...البته کلی دارو خوردم تحت نظر بودم...ولی ورزش و کاهش وزن خیییییی ...

روزانه حتما چهل دقیقه پیاده روی میکنم اصلاح سبک هم میکنم 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
الان بارداری عزیزم من فک میکنم باردار نمیشم دیگه نمیدونم چرا همچین حسی دارم شکمم خیلی بزرگه 😞😞😞

آره الان تو هفته ده هستم...

ولی سر پسرم هفته آخر انقد شکم داشتم😂😂😂

خیییییییلی چاق و بدقواره ام از همین ابتدا

شوهرم استرس گرفته میگه میترسم صد کیلو بشی بعد همونم بمونی😥

آره الان تو هفته ده هستم...ولی سر پسرم هفته آخر انقد شکم داشتم😂😂😂خیییییییلی چاق و بدقواره ام از ه ...

منم دوس ندارم با این وزنم باردار شم دلم میخواد حداقل ده کیلو کم کنم بنظرت با رژیم و حذف برنج میشه؟

منم دوس ندارم با این وزنم باردار شم دلم میخواد حداقل ده کیلو کم کنم بنظرت با رژیم و حذف برنج میشه؟

نمی‌دونم 

فقط اگر رژیم شروع کردی، قشنگ و با اراده شروع کن و ولش نکن.

من شرایط روحی خیییییییلی سختی داشتم تو دو سال گذشته، مشکلات زیادی داشتم...هی شل و سفت کردم کلا بدنم دیگه به رژیم جواب نمی‌داد خیییییییلی هم ضعیف شده بودم...

اوایل که آزمایشم مثبت شد، ضعععععف کرده بودم هر روز مدام میلرزیدم از ضعف شدید... مثل وقتی تازه زایمان کرده بودم.

دیگه انقد خودمو تقویت کردم که الان کمی سر پا شدم