2777
2789

من ناخواسته باردار شدمم💔😂

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکلمو میگی؟ ۲۷

چقد تا موعدتون مونده سه روز قبلش بیبی بزنید کاش میشد یه گروه اقدامی زد اونجا دور هم عکس بیبی چکامون و بفرستیم یا کسایی مث من که میخوان رژیم بگیرن بتونن دور هم تنگیزه بگیرن باهم شروع کن فضای نی نی سایت دیگه واسه این موضوعات مناسب نیس

طرف دو ماه اقدامه مشکل نداره هر شب رابطه بدون جلوگیری با دخول داره این که دیگه غیر ممکنه اونم پیشاب

نه بابا همه اینجوری نیستن خیلیا سریع حامله میشن،من خودم خیلی زود حامله میشدم اصلا وقتی اومدم نی نی سایت دیدم بعضیا چند ماه اقدام میکنن اولایل برام عجیب بود

من وزنم ۶۶بنظرتون چقدر کم کنم تا باردار شم اصلا چجوری کم کنم

من اگر بلد بودم فکری به حال خودم میکردم😂

راستش من ۸۰ کیلو بودم تا ۷۲ اومدم پایین دوباره رفتم بالا تو وزن ۸۳ باردار شدم....

کار خداست...

ولی خب تازه ورزش رو شروع کرده بودم

بچه چندمت عزیزم

اول

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

من اگر بلد بودم فکری به حال خودم میکردم😂راستش من ۸۰ کیلو بودم تا ۷۲ اومدم پایین دوباره رفتم بالا تو ...

الان بارداری عزیزم من فک میکنم باردار نمیشم دیگه نمیدونم چرا همچین حسی دارم شکمم خیلی بزرگه 😞😞😞