2777
2789
عنوان

خیلی خرجم بالاس ولی نمیتونمم جلو خودمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب خودت مدیریت کن قرار نیست هرچی درمیارن خرج مشا کنن ک من دوتا بچه دارم اگه همچین کنن میزنمشون یعنی ...

میزنیشون؟😄 حالا نه دیگه انقدر خشونت نیاز باشه،با صحبت اوکی میشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میزنیشون؟😄 حالا نه دیگه انقدر خشونت نیاز باشه،با صحبت اوکی میشن

الان ک قانع هستن چیزی بخوان و واجب باشه تهیه میشه ولی بعضی چیزها میگم نه و اونا ادامه نمیدن 

ولی خدایی بچه فقط زمان حال نیست ک اینده هم داره مگه میشه فکر جهیزیه و کار پسر نباشی؟؟فکر دانشگاه رفتن و تحصیلات ایندش نباشی و فقط خرج چرت و پرت کنی

الان ک قانع هستن چیزی بخوان و واجب باشه تهیه میشه ولی بعضی چیزها میگم نه و اونا ادامه نمیدن ولی خدای ...

اتفاقا میخواستم به اسی بگم حداقل به فکر ایندت باش جهاز و هزینه مراسم و...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلییی ایفون دوست دارم واقعا ولی تا چند سال دیگه هم نمیگیرم دانشگاه

بنظرم الان فقط خرج درس ت کن. باقی خرج ها نیاز نیست