2777
2789
عنوان

دخترم همیعگه رنگش پریده و زرده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شیرخشک مخصوص کودکانه کم وزن ولاغره..اسمش یادم نیست..فکر کنم ‌تو اسمش بیبی داشت به پسرم میدادم وزن ...

ممنون به خدا آنقدر حرص میخورم این دختره چند وقت دیگه پریود میشن صورتش اینشکلیه زرده و پای چشماش سیاه

ممنون به خدا آنقدر حرص میخورم این دختره چند وقت دیگه پریود میشن صورتش اینشکلیه زرده و پای چشماش سیاه

یادم اومد اسمش پودر شیر بیب جونیورز بود... پسرمنم ۱۲ سالشه ۳۲ کیلوهست.. بدغذا وکم خوراک...چیکار کنم دیگه.همینه

پارسا پسرمامان😍

احتمالا سویق بوده 

شیر موز کن سویق بریز توش خرما عسل بزن عالیه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من یه راهکار خونگی میدم عالیه دختر من با این روش کم خونی‌ش از 10به 12رسید

7یا 8تکه گوشت قرمز رو داخل بطری شیشه ای در دار می‌ریزی بعد به اون گوشتا زردچوبه و کمی نمک و یه پیاز متوسط خرد میکنی بدون اینکه به داخل بطری آب بریزی درش و می بندی و میذاری داخل یه قابلمه پر از آب جوش و میذاری 2ونیم الی 3ساعت می جوشه بعد برش می داری داخل اون بطری تقریبا نصف استکان عصاره گوشت هست اون و هفته ای یه بار بده بخوره حتما حتما کم خونی‌ش برطرف میشه