2777
2789

همراهتون خودش میره واسعش مجانی کار انجام میده مشکل از همراست اگرکار مادرشوهرتونو به درستی انجام میده  ، دیگه خودتونو درگیر نکنید ان شاالله مادرشوهرتون زود خوب شه برگرده خونه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه قرار باشه کسی اعتراض کنه اون پرستاره هست .وقتی خودش دوست داره بی پول برا تخت بغلی کار کنه از شما ...

با زرنگي نه ديگه

با بد گفتن نه ديگه

حداقل ديگه اينطوري نكنه

کسی ک فوقش جن روز باهاش هم کلامید و دیه تموم میشه چرا ایقد مهمه براتون. 

پرستاره دلشه براش کار کنه شما چکارش دارید بزارید انحام بده. شما ک کارمادرشوهرتم انجام میده

آخه چقدر منم از این آدمهای مثلاً زرنگ  بدم میاد ،اگه پولداره اجازه ندین بهش بگو ما دوست نداریم تو این تایمی که مراقب مادر شوهرمی،کارهای دیگران انجام بدی،به اون پیرزنم تذکر بدید

عوض كرديم اشيه نفر جديد ميادالان ميره به اون ميگه قبلي رو رد كردن و بد ميگهما هم كه زياد اونجا نيستي ...

خودت کامل شرایط به پرستار جدید بگو .... توضیح بده قبلی رو سر چی رد کردید واز قبل بگو با این خانم هم کلام نشن ....

چقدر شما آدم وحشتناک و بخیلی هستی ....خوبه که پرستار داره کار میکنه شما کار نمی کنی ...آدم های دنیا ...

واقعا همینطوره 

اصلا همین خود مراقب همراه گرفتن هم من دلم گرفت یعنی اون مادر یه نفر نداره بره پیشش؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
چرا داره ولي نميخوان پول همراه بدن هر شب

اون بنده خدا که اره 

حتی دلم برای مادرشوهر شماهم سوخت خب هیچ بچه ای نیست بره همراه مادرش؟ که یه غریبه بیاد همراه بشه؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اون بنده خدا که اره حتی دلم برای مادرشوهر شماهم سوخت خب هیچ بچه ای نیست بره همراه مادرش؟ که یه غریبه ...

همه شاغل هستن

بعد يه روز دو روز نيست كه 

تو سركار كار بتوني يه روز دو روز بگيري نهايت