2777
2789
عنوان

وقتی از زندگی زده میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
دلم میخواد امید وار باشم دلم میخواد شادباشمدقیقا همین کارم میکنما ولی یهو خانواده میگیره تموم امیدها ...

احتمالاسنت کمه واین احساسات توسن شماطبیعیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری انجام میدم که در لحظه حالمو خوب کنهمثل رقص، مدیتیشن با موزیک بی کلام، پاکسازی چاکرا ها، دوش، در ...

دقیقا تا میام این کارو میکنم بار امید و انگیزمو میبندم زرتی خانواده و بقیه 

ازم میگیرنش

زندگی نکبت نمیدونی چی شکیله ؟؟ اون الان زندگی منه دوست ندارم زندگیمو دوست دارم زنده باشم ولی نه به ا ...

اها .

تغییر و تحول دست خودته 

بکوب بزن زمین از نو اون طوری که دوست داری بساز 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
احتمالاسنت کمه واین احساسات توسن شماطبیعیه

بابا چی طبیعیه شمام یاد گرفتین 

واقعا طبیعیه احساس اضافه بودن داشتی 

واقعا طبیعیه احساس کنی خانوادت دوستت ندارنن 

اینا طبیعیهععععههه؟؟ اگه طبیعیه که من...

دقیقا تا میام این کارو میکنم بار امید و انگیزمو میبندم زرتی خانواده و بقیه ازم میگیرنش

این راهش نیست. با گوش دادن به حرفهای استاد شجاعی حلش کن. قشنگ برات توضیح میده که چه کار کنی. 

خوب راهنمایی میکنه. 

موضوع مورد نظرت رو با اسمش سرچ کن. 

بابا چی طبیعیه شمام یاد گرفتین واقعا طبیعیه احساس اضافه بودن داشتی واقعا طبیعیه احساس کنی خانوادت دو ...

بله طبیعیه خودتم اول همه کلمات نوشتی احساس کنی پس همشون حس گذراهستن اگه خیلی اذیتی یه مشاوره برو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دقیقا تا میام این کارو میکنم بار امید و انگیزمو میبندم زرتی خانواده و بقیه ازم میگیرنش

باید بیخیالی و نادیده گرفتنو یاد بگیری

حالا من خوشبختانه دیگران روم اثر خاصی نمیذارن

حتی اگه دچار سخت ترین چالش بشم و سعی کنن منو بشکنن باز غم و غصم برای همون یک ساعت اوله و بعد بیخیال میشم

ولی اگه از خودم ناراضی باشم یا بین دوراهی و جدال قلب و مغزم باشم زندگی برام خسته کننده میشه که با این کارا سعی میکنم خودمو اروم کنم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بله طبیعیه خودتم اول همه کلمات نوشتی احساس کنی پس همشون حس گذراهستن اگه خیلی اذیتی یه مشاوره برو

گذرا یروز ی هفتس نه ی عمر 

من قشنگ حس میکنم تا آخرش زندگیم همینطور پیش میره

من سنمم اونقدر پایین نیست که به بلوغ عقلی نرسیده باشم

هرکی چپ میره ناراحت شم راست میره دلگیر شم 

اتفاقا برام اهمیتی نداره اما ی وقتایی وقتی شمارش 

ی حسای بدی میره بالا دیگه قلبت تاقت اینو نمیاره 

به زندگی لبخند بزنی

باید بیخیالی و نادیده گرفتنو یاد بگیریحالا من خوشبختانه دیگران روم اثر خاصی نمیذارنحتی اگه دچار سخت ...

من ۳۰ درصد بیخالی رو بلدم 

دستور خاصی داره که کاملا بیخیال شم؟

من ۳۰ درصد بیخالی رو بلدم دستور خاصی داره که کاملا بیخیال شم؟

متاسفانه ذاتیه ولی اگه واقعا بخوای میتونی خودتو تغییر بدی

من پیشنهاد میدم رو چاکراهات کار کنی 

رو همشون کار کن جز چاکرای ششم چون اون به کارت نمیاد

تو گوگل بزن سابلیمینال پاکسازی چاکرا ها یه ویدیو موزیک ۲۱ دقیقه ای هست، دانلودش کن و هر روز گوشش بده با هندزفری

جسم و روحتو پاکسازی میکنه و خودت به وضوح متوجه میشی حالت بهتر و بهتر میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵